Thursday, July 21, 2011

Två-Dagsturer i Tyskland

Touring GermanyGermany har magiska, historiska, vackra sevärdheter att se med sina slott, medeltida byar och vingårdar vin. De erbjudna turer med bil, cykel och fot. De är bara en kväll och två dagar i tid, men visa dig några av de mest fantastiska platserna som området har att erbjuda. De kungliga slotten TourThe natten kungliga slott Tour innehåller Linderhof, Neuschwanstein och Hohenschwangau. Turen startar i München med en timmes besök på Linderhof, som tillhörde kung Ludwig. Den byggdes på 1870-talet. Nästa är ett besök på slottet Neuschwanstein i staden Hohenschwangau. Detta är känt för att ha en mystisk saga utseende. Följande dag blir en resa till slottet Hohenschwangau, som är där kung Ludwig II tillbringade sina första barndomsår. Du kommer tillbaka till din ursprungliga startplatsen cirka 7 pm i München. Denna tur inkluderar körning transport med luftkonditionering, övernattning på ett lokalt hotell och frukost.



Viator, (866) 648-5873, viatordotcom München till Frankfurt - Romantic Road, RothenburgThis kör turné genom Tyskland Bayern-regionen är en romantisk, pittoresk resa som du besöker Rothenburg och passera genom Dinkelsbühl, Nördlingen and Donauworth's kullerstensgator och gavelförsedda hem. Byarna har stilar som påminner om medeltiden, därav namnet "" Jewel of medeltiden. "" Resan avgår från Arnulfstrasse, München centraltågstation, klockan 8:15 på morgonen och slutar vid Frankfurt Main Railway Station på 8 pm nästa dag dag. Detta är en egen takt turné som innefattar överföringar, hotellvistelse och rundturer. Det omfattar transport via en luftkonditionerad bil, hotellvistelse, frukost, en promenad i Rothenburg (den första kvällen) och en taxi i Rothenburg.



Viator, (866) 648-5873, viatordotcom Cykeltur: Nahe RegionThis äventyrlig och vackert natursköna tvådagars cykeltur är väl värt att utöva och ansträngning. Om du är en genomsnittlig cyklist, kommer det sannolikt att en något utmanande, men mycket trevlig resa. Den totala distansen för cykeltur för att Bingen från Türkismühle är 79 miles. Hålla det två dagars resa, kan du återvända via tåg. Detta är en helt egen guidad tur med hjälp av en karta och skyltar för cykelleder längs vägen. Använd den här kartan med titeln "1:50000 Bikeline Radtourenbuch und Karte, Nahe-Radweg, von der Quelle zum Rhein mit 15 Ausflügen ins Naheland." " På engelska betyder detta "," från källan till floden Rhen med 15 sida resor i Naheland. "Det är ett starkt rekommenderat hotell som heter Café & Antik Extra i staden Hochstetten-Dhaun. Hotellet är bekvämt beläget vid sidan av cykelvägen. Dag två är fylld med vackra vingårdar och vinprovning, utsikt över klippor och underbara slott Burg Ebernburg.



Café & Antik Extra, Binger Landstrasse 9, 55606, Hochstetten-Dhaun

No comments:

Post a Comment