Thursday, July 14, 2011

Norska gruppen Cruises

Cruising ger möjlighet för gruppen att se fjordar.På grund av den goda tillgången på vatten i landet, de flesta norrmän resa med båt för att besöka familj och få att fungera. Många norrmän som bor längs den västra kusten egna båtar och vet hur man fiskar, kryssning så att denna del av världen kommer att ge dig en verklig smak av den norska livsstilen. Many kryssningsrederier och online resebyråerna erbjuder rabatter till dem som bokar flera stugor. Andra kryssningsrederier emot grupper genom att placera sina rum tillsammans, eller genom att visa dem med större rum och nedfällbar säng. HurtigrutenThe Hurtigruten linje gör 34 stopp per dag, som erbjuder resenärerna flexibilitet och möjlighet att besöka mer avlägsna norsk fjord städer. Om du reser med en grupp som är intresserad av att vara flexibel, kan du köpa enskilda biljetter på sin kryssning rad i-mellan städerna. Detta kommer i huvudsak att du kan hoppa på och hoppa av på flera destinationer. Om du upptäcker att du gillar en port mer än du förväntat dig, kan du planerar att övernatta där och ta nästa båt som kommer i nästa dag. Linjen engelska webbplats erbjuder en tidtabell för färjorna. För kryssningsfartyg besöker polcirkeln där din grupp kan se norrsken och renar. För äventyrliga grupper, besöker kryssningsrederi områden som är kända för sin sky diving och parasailing.



Hurtigruten, Havnegata 2, N-8500 Narvik, 47 7.696 7.696; hurtigrutendotcom Color LineIf du reser med college-studenter ålder och är på en turné i Europa, kan du vara intresserad av Norges Color Line. This Cruse Line erbjuder färjelinjer mellan Norge, Danmark, Tyskland och Sverige, och är ett snabbt och bekvämt sätt att resa till andra skandinaviska länder. Du kan också färja bilen om du har hyrt en. Cruise Line erbjuder sängplatser samt mötesplatser för mat och dryck.



Color Line, Hjortneskaia, N-0250 Oslo, PO Box 1422 Vika, N-0115 Oslo, 47 8.100 0.811; colorline.no International Cruise LinesInternational Cruise Lines, inklusive Norwegian Cruise Line, Holland America och Princess Cruises, erbjuder ett mer formellt sätt för grupper att besöka Norge. Dessa kryssningsrederier inte erbjuder flexibilitet och kommer att lämna dig strandsatta om du inte gör det till fartyget innan påstigning. Men dessa kryssningsföretagen erbjuda ett problemfritt sätt för din grupp att se Norge. Priset för biljetten med dessa kryssningsrederier inkluderar ditt rum, alla måltider och nöjesliv. De flesta av dessa kryssningar inkluderar pooler, basketplaner och träningsutrustning.

No comments:

Post a Comment