Saturday, July 16, 2011

Gratis Sevärdheter i London

London BridgeAs tidiga år 2010 var den amerikanska dollarn värd cirka 70 procent av det brittiska pundet (brittisk valuta). Det innebär att det tar cirka $ 1,3 dollar att köpa £ 1 pund. Som reser på en budget kan snabbt se deras fonder utmattad, eftersom inte endast är växlingskursen inte gynnar amerikanska valutan, men London är en storstad och är därför dyr i sin egen rätt. Tur en mängd olika attraktioner i London kostar inte ett öre (öre). Museer, teatrar och historiska byggnader är några av det fria tillgängliga destinationer i London. Kenwood HouseIf du är intresserad av arkitektur och se hur "" den andra hälften "" bodde, kommer denna ståtliga hem inte besviken. Ligger på pittoreska Hampstead Heath har hem en av de vackraste biblioteken i världen och en av de imponerande konstsamlingarna också. Dagens konstnärer inkluderar Vermeer, Rembrandt, Reynolds och Gainsborogh. Livekonserter utförs under sommaren, och titta på huset är helt gratis. Vackra landskap och trädgårdar är en extra fördel till hemmet.



Kenwood House, Hampstead Lane, London, NW3 7JR, +44 (0) 20 8348 1286 Geffrye MuseumThe Geffrye Museum är en annan byggnad som ger inblick i olika livsstilar från det förflutna. Museet är en samling av fem rum avsedda att förmedla den föränderliga stilar och smaker av den urbana medelklassen från 15-talet till idag. Det har också en rad period trädgårdar. Och det går speciella program under hela året om relevanta ämnen.



The Geffrye Museum, 136 Kingsland Road, London, E2 8EA, +44 (0) 20 7739 9893, geffrye, museumdotcom.uk TheatreStreet underhållare i Covent Garden halvfabrikaten lever under verandan av Astors kyrka där den första kasperteater var utförts. Enligt London Tourist hemsida, den fria foajé händelserna vid South Bank Centre och Barbican är vanligtvis av högsta standard. The Barbican är det största centret för scenkonst i Europa och tillsammans med Södra Band Centre erbjuder en rad klassiska och moderna liveframträdande underhållningen.



Barbican Centre, Silk Street, London EC2Y 8DS, 020 7.638 4.141; barbicandotcom

No comments:

Post a Comment