Tuesday, July 19, 2011

Historiska monument och platser i Spanien

Alhambra nattetid, Granada, Spain.In förutom vackra stränder, toppmodern mat och berömda museer, är Spanien ett fascinerande land att besöka om du älskar historia. För det andra till Italien, Spanien har 36 FN världsarv, som är utvalda för sin kulturella betydelse för mänskligheten. På grund av de olika dominerande kulturer i Spanien över århundraden, kan du besöka webbplatser med arabiska, romerska och kristna influenser. Besök Columbus-monumentet att lära sig om Columbus resor till den nya världen, klättra upp för romerska Tower of Hercules för en panoramavy längs Död eller promenera genom Alhambra, till det fantastiska moriska palatset se vad det skulle ha varit som att leva som kungligheter i verkliga världen "" 1001 Tusen och en natt. "" Columbus MonumentLocated i Barcelona, ​​Spanien, vid den punkt där Columbus återvände efter sin första resa till Amerika år 1493, står denna stora torn, den så kallade Monument ett Colun på katalanska, 197 meter ser över Barcelona Harbor. På toppen av monumentet är en 24-meter hög bronsstaty av Christopher Columbus som pekar mot den Nya Världen. Du kan rida den lilla hiss till toppen av monumentet för en fantastisk utsikt över Barcelona. Vid basen av tornet, titta på statyer att gå igenom scener från Columbus liv och resor.

Columbus-monumentet, Plaça del Portal de la Pau, Barcelona 08004, +24-93-302-52-24 Tower of HerculesAlong Atlanten Costa de Morte, kust död, i Galacia i nordvästra Spanien är Tower of Hercules en fyr byggd av romarna i 1: a århundradet. Enligt den romerska myter, det är där Hercules besegrade jätten Geryon efter tre dagars strid. Fyren byggdes på begravda skalle och ben i jätten. Idag är denna fyr i det enda i världen som byggdes av romarna att är fortfarande i bruk. Det står 185 meter höga, och du kan klättra till toppen för en liten avgift. Tornet tillkom som ett världsarv 2009.

Tower of Hercules, Corunna, Spanien 15002, whc.unescodotcom/en/list/1312 AlhambraLocated i staden Granada i Andalusien, är Alhambra en av de finaste exemplen på islamisk arkitektur i världen och ett världsarv. Byggdes på 13-talet som det kungliga residenset för den muslimska härskare i Spanien, detta stora slott, fästning och trädgårdar finns även kristna element när det blev palats Karl V på 16-talet. This blandning av kristna och islam arkitektur och funktioner gör Alhambra en fascinerande ställe att besöka. För amerikanerna är Alhambra inställningen för Washington Irvings berömda bok "," Tales of Alhambra "" baserat på när han bodde i palatset i 18th century. Alhambra är Spaniens mest besökta turistattraktion, med över 2 miljoner besökare per år, men bara 5.000 biljetter säljs per dag, så boka tidigt om du planerar att besöka.

Alhambra, Palacio de Carlos V, Granada, Spanien 18697, +34-958-22-52-26, alhambradotcom / eng / index.asp?SECC = / INICIO

No comments:

Post a Comment