Friday, July 8, 2011

Turistattraktioner i Köpenhamn, Danmark

Köpenhamn har ett antal turistattraktioner.Staden Köpenhamn i Danmark har ett rikt historiskt och kulturellt arv. Om besökarna är intresserade av historia danska folket, ovärderliga konstverk, modern design eller sagor har Köpenhamn något för dem. Det rekommenderas att planera innan du går till Köpenhamn, så att resenärer inte missar något av viktiga sevärdheter. De nationella MuseumDenmark National Museum i Köpenhamn byggdes under överinseende av kung Frederik V 1746. För vuxna finns kulturella artefakter ur hela historien om Danmark från istiden till nutid liv i den danska. Barnen kan delta i en interaktiv spela med kopior av historiska dräkter och dokument. Museet har också föremål från platser så långt från Danmark som Sydamerika samt Grönland. Det finns ingen inträdesavgift och besökare kan även utforska den på plats café och presentbutik.



Nationalmuseum; Ny Vestergade 10, 1.220 Köpenhamn K, Danmark; +45-3313-4411; nationalmuseet.dk/sw20374.asp The National GalleryDenmark National Gallery ståtar konst och föremål från mer än 700 år av europeisk historia. Galleri värdar konst som sträcker sig från renässansens mästare målare till samtida installationskonst. Strukturen i sig är en syntes gammal gammalt och nytt, med en modernistisk förlängning färdig år 1998 ympade på den ursprungliga strukturen som blev klar över 100 år tidigare. Permanenta samlingar på museet kan ses utan kostnad, medan tillfälliga utställningar får träffas för en liten avgift. På söndagar har museet en gratis konsert på 3:00



The National Gallery, Sølvgade 48 till 50, 1307 Köpenhamn K, Danmark, +45-3374-8494, smk.dk Dansk Arkitektur Center for dem som är intresserade ren, elegant utseende dansk design, finns Dansk Arkitektur Center. De DAC har ett roterande schema för utställningar som betonar den senaste utvecklingen i dansk arkitektur. Senaste utställningar och med 2010 inkluderar nya allmänna platser (en utforskning av den moderna stadsmiljön) och ny arkitektur i Köpenhamn. Dansk Arkitektur Center erbjuder även guidade turer i staden med arkitektur buff i åtanke.



Dansk Arkitektur Center, Strandgade 27, 1401 Köpenhamn, Danmark; +45-3257-1930, dac.dk The Little MermaidFor dem som är intresserade i historien om sagor, det är Köpenhamns staty av Den lilla sjöjungfrun. Huruvida ett fan av Disney-filmen eller den ursprungliga Hans Christian Andersen saga, kommer besökarna att upptäcka att den lilla sjöjungfrun är värt resan. Statyn ligger i Köpenhamns hamn, så att besökare kan få en bra utsikt över vattnet medan de besöka denna populära turistattraktion. Alla Köpenhamn Kanalturer besöka den lilla sjöjungfrun, liksom många promenader och cykelturer i staden.



Den lilla sjöjungfrun, Langelinie, 2100, Köpenhamn, Danmark Christiansborg PalaceChristiansborg Palace ligger vid hamnen i Köpenhamn. Mer än 800 år har det varit centrum för den danska makten. Idag slottet är hem till det danska parlamentet, statsministern och högsta domstolen samt medlemmar i den danska kungliga familjen. Guidade turer är tillgängliga för besökare och varar ca 50 minuter.



Christiansborg Slot; Prins Jørgens Gård 1, 1213 København, Danmark, +45-3392-6300, ses.dk / sv / SlotteOgHaver / Slotte / ChristiansborgSlot / Velkommen.aspx

No comments:

Post a Comment