Friday, July 15, 2011

Rom, Italien Semester

En lång historia och gammal kultur drar miljoner till Rom varje år.Med en historia som spänner över mer än två tusen år och fungerar som huvudstad i det romerska imperiet, har Rom blivit en av Italiens främsta turistattraktioner. Välkomnande miljontals historia buffs, matälskare och vinälskare varje år, sitter den på floden Tibern i den västra delen av halvön. För att tillgodose sitt livliga turistbranschen, flera hotell och reseföretagen erbjuder all-inclusive resor att göra Rom resa billigare och mindre stressande. Perillo Tours sex dagar Rom RendezvousA sex dagars tur till Rom erbjuder gästerna en lågsäsong se på ett av världens mest kända städer och några av dess mest populära webbplatser. Börjar på ca $ 1400 per person ger resa lokala guider tar besökarna förbi några av stadens mest spektakulära platser, ruiner och UNESCO UNESCO inklusive stannar vid Pantheon, Forum Romanum och Peterskyrkan. Ingår i priset är fyra nätter på Rosenträdgården Palace, tur och retur flyg från JFK och transfer till och från flygplatsen. Dessutom är inträdesavgifter och kostnader frukost ingår, liksom användning av hotellets gym och pool, och gratis trådlöst internet. Gästerna har möjlighet att vandra eller cykla, se lokala museer och boka en plats på ett av de topprankade restauranger i staden.

Perillo Tours, Perillo Plaza, 577 Chestnut Ridge Road, Woodcliff Lake NJ 07677, 1-800-431-1515, perillotoursdotcom / Rom Bike TourIdeal för aktiva besökare, har Rom Bike Tour en guidad eller individuellt val, och är enkel nog för mest kondition nivåer. En av ett vänligt sätt att se staden leder en cykeltur deltagarna förbi några av de besökta mindre lokala sajter, samt flera historiska platser. Ett avstånd på cirka åtta miles tar besökarna till områden som vanligen inte ses av regelbundna rundvandringar, och ger möjlighet att stanna vid behov. Barn och vuxna cyklar finns att tillgå, och barnen är yngre än 12 år får 15% rabatt. Tour storlekar är begränsat till 10 personer och alla är utrustade med V-bromsar och flera hastigheter för att justera mixtra svårigheter. Guidade turer leds av duktiga guider som kan köra en tur på engelska eller italienska. Turen tar cirka fyra timmar. Turen slutar inte att turnera monument eller museer, och drycker, souvenirer och tips tillkommer.

Rom Cykeltur, genom att Segway Firenze Srl, Via dei Cimatori 9r, 50122 Firenze, +39-055-2398855, italysegwaytoursdotcom / Gate 1 Travel 6 Dag Rom VacationA egen rundvandring genom den bästa av Rom börjar på $ 859 per person och inkluderar flyg , fyra nätter på ett val av hotell och daglig frukost. Gäster på denna tur besöka flera historiska piazzor, fontäner samt Colosseum, Palatinen, Stora synagogan och en resa genom en tidigare judiska ghettot. Dessutom Peterskyrkan och en resa till Vatikanstaten, samt flera museer och konstgallerier. Övernattningar på några av Roms bästa hotellen, alla överföringar och de flesta måltider ingår. Inträde per resväg är också en del av arvodet. Gästerna kommer att ha gott om tid att ta avstickare och ytterligare aktiviteter, inkludera cykling, vandring och simning alla kan ordnas.

Gate 1 resor; 455 Maryland Drive, Ft. Washington, PA 19034; 800-682-3333; gate1traveldotcom /

No comments:

Post a Comment