Monday, July 25, 2011

Öl Bars i Bryssel

Belgien är känt för sitt öl. Det är ingen överraskning då att Bryssel, i hjärtat av Belgien har ett stort urval av öl barer. Många av de populära öl barerna i Bryssel fastställdes decennier sedan och har en trogen kundkrets. Pubar kan vara svagt upplyst och intim, livliga och modern, eller en blandning av de två. Oavsett vilken stil, följande barer har ett utmärkt urval av de finaste öl i Belgien. Le Bier CircusLe Bier Circus har ett stort utbud av öl att välja mellan, däribland en omfattande samling av regionala Lambrics. Hotellet är beläget nära centrum av staden, är det ett bekvämt val för dem som bor i stan. Detta öl bar erbjuder även traditionell pub mässan som är ganska populär hos lokalbefolkningen. Medan mat och öl är både vad man förväntar sig av en öl bar i Bryssel, är stämningen lite mer modern. Ljusa öppna ytor med ljusa väggar står i skarp kontrast från mörkret och avskilda atmosfär man kan förvänta.

Bier Circus; rue de l'Enseignement, 57, 1000 Bryssel, Belgien, +02-218-00-34, Bier-circus.be A La La BecasseA Becasse öppnade först 1877 och, efter mer än 130 år i branschen, det är fortfarande en lokal favorit. Tillhör den bortre änden av en smal passage nära Grand Place, det är lite dolt. Baren är mest känd för sina vita öl, Jeune lambric Blanche, som serveras i en traditionell sten jobb. Tillsammans med öl beskyddare kan njuta av en av de populära öppna ansiktet smörgåsar, en specialitet för puben.

A la Becasse; rue de Tabora 11, B-1000 Bryssel, Belgien; +32-0-2-511-00-06; Alabecassedotcom A La Mort SubiteAround 1910 puben öppnade på en annan plats och sedan år 1928 flyttades den till sin nuvarande plats. Den inredning, bra service och stort utbud av öl är fortfarande lika populärt bland lokalbefolkningen som när det öppnade. Inhemska och utländska ölsorter, tillsammans med överfyllda tallrikar korv och ost, väntar kunder på denna pub.

Rue Montagne aux Herbes Potageres 7, B-1000 Bryssel, Belgien, +32-0-2-513-13-18, Alamortsubitedotcom in't SpinnekopkeIn't Spinnekopke är en mysig liten pub under dagen och tidiga morgontimmarna kvällen och en utsökt restaurang som specialiserat sig i belgiska och franska köket på natten. Även mat är fokuseringen på natten, har puben fortfarande en tradition vibb ölbar. Klinkergolv, kontrolleras dukar och träbänkar skapa en intim pub erfarenhet och stort utbud av öl rival i någon öl bar i Bryssel.

In't Spinnekopke, Bloemenhofplein 1, 1000 Bryssel, Belgien, +02-511-86-95, Spinnekopke.be Delirium CaféDelirium Café erbjuder en mycket mer livlig erfarenhet än många av de andra öl barer i Bryssel. Delirium är snabbt tempo och ofta ganska trångt med unga ortsbor och turister. Utländska och lokala ölsorter är tillgängliga ur tunnan och i flaskan. Starkare alternativ annat whisky, tequila, vodka och en mängd olika drinkar. För gäster som vill ha något att mumsa med sin öl, erbjuder Delirium en fint urval av ost och korv.

Delirium Café, Impasse de la Fidélité, 4A-1000 Bryssel, Belgien, +32-2-514-44-34, Deliriumcafe.be

No comments:

Post a Comment