Wednesday, July 20, 2011

Monument i Madrid

Madrid är hem för Puerta de Alcalá.Hotellet ligger i centrala Spanien, Madrid är inte bara landets huvudstad, men också ett populärt turistmål för besökare från hela världen. Madrid är hem för många monument som skapar både en vacker miljö och ett landskap som öppet visar en rik historia vanligt att något europeiskt land. Christopher Columbus MonumentThe Christopher Columbus-monumentet avslutades år 1885 som en hyllning till Explorer. Monumentet består av en lång marmorpelare med en staty av Columbus på topp, och det ligger på Plaza de Colon, som är omgiven av en vacker gräsyta.



Christopher Columbus-monumentet, Plaza de Colón, 28001 Madrid Puerta de AlcaláThe Puerta de Alcalá är beläget på Plaza de la Independencia i Madrid. Monumentet är en triumfbåge som stod färdig 1778 med en tornar höjd 19,5 meter. Den beordrades av kung Carlos III för att markera sin återkomst till huvudstaden. Puerta de Alcalá är en mycket populär monument i Madrid.



Puerta de Alcalá, Plaza de la Independencia, 28001 Madrid Santa María la Real de la Almudena CathedralThe Santa María la Real de la Almudena katedralen byggdes att hedra Madrids skyddshelgon oskuld. Byggnaden började i 1883, men det var inte förrän 1911 kryptan faktiskt gjordes tillgängligt för tillbedjan.



Santa María la Real de la Almudena Cathedral, Calle Mayor 90, 28013 Madrid, 34 915.422.200 Old Post Office BuildingThe Old Post Office Building i Madrid för närvarande används av den regionala regeringen, men det är fortfarande en viktig monument och en del av Madrids historia . Beläget i Plaza del Solo är kilometer 0 marked rakt ut framför, startar numreringen för gatorna i Madrid.



Old Post Office Building, Puerta del Sol 7, 28013 Madrid Debod TempleThe Debod Temple är ett monument som har lämnats som en gåva från Egypten. Den satt ursprungligen i Egypten från och med andra århundradet f.Kr. tills det kom över 1968. Templet ligger i La Montana Park och omges av trädgårdar och en stor fontän.



Debod Temple, Paseo Pintor Rosales, 28008 Madrid, 34 913.667.415

No comments:

Post a Comment