Sunday, July 10, 2011

Spanien Adventure Tours

Spanien är en idealisk plats för friluftsentusiaster och älskare äventyr, med ett antal operatörer äventyr turné som erbjuder möjligheter till turism. Äventyrsresor är utformade från maklig rundvandringar i landskapet för att extrema sporter som bergsklättring, kite surfing och även vintersporter. Spanska researrangörer erbjuder också äventyr turer som sammanfaller med populära spanska högtider, såsom La Tomatina. Extreme ElementThe engelska äventyr researrangörer Extreme Element erbjuda ett paket semester för ravin-walking entusiaster och för nybörjare. Gorge promenader innebär fallande in och kanjoner använda linor och selar. Våtdräkter och hjälmar finns. Sträckan trafikeras från Galicien, Kantabrien och Valencia. Du får lära dig tekniker för firning ner sidor av raviner, över vattenfall och bada i bergssluttningen pooler. Denna tur är lämplig för alla nivåer, men har en minimiålder av 14 att delta. Den minsta gruppstorlek är sex till åtta personer, och åskådare är inte tillåtna. Ravin-rundvandringar fungera året runt i Kantabrien och från april till mitten av oktober i Galicien och Valencia. Alla deltagare måste veta hur man simma för att ansluta sig till ett Extreme Element turné.

Extreme Element Ab, enhet 5, Hove Businesscenter, Fonthill Road, Hove BN3 6HA, Storbritannien, Spanien en.exelement.es AdventuresThe äventyr researrangör Spanien Adventures värd ett antal äventyr-relaterade resor från mars till november i Spanien. Sitt bolag är tillägnad ansvarsfullt resande och uppmuntra resenärer att engagera sig i kultur och landskap i Spanien, istället för att titta på avstånd till turister. Spanien Adventures specialiserar sig på äventyr i Spanien, vilket inkluderar cykling i den spanska landsbygden, promenader och vandring i ängar och skogar kajak och kanot turer på alla områden i Spanien. Förutom äventyr bjuder Spanien Adventures även kulturella, kulinariska, vinprovningar och turer flamenco.

Spanien Adventures, Inc.; 1.031 Royal Palm Blvd. Vero Beach, FL 32960, (772) 564-0330, info @ SpainAdventuresdotcom; spainadventuresdotcom La TomatinaNot många människor skulle överväga en tomat äventyrligt, men de som har upplevt La Tomatina festival i Spanien vill be er att ompröva. Festivalen av extrem tomat kastar in Buñol Spanien, sker i augusti varje år (datumet varje år). Reseföretag Bootsnall erbjuder La Tomatina äventyr turné varje augusti, som börjar i Barcelona. I Barcelona är du fri att ta på det kulturella sevärdheter eller skämma bort din äventyrliga sida på stränderna i Barcelonetta. La Tomatino Festivalen äger rum utanför Valencia i södra Spanien och är världens största matkrig. Tiotusentals flockas Spanien varje sommar för att delta i den episka slaget vid mogen tomat kastar. Festivalen är en vecka lång och innehåller musik, fyrverkerier, paella tävlingar matlagning och dans. I början av festivalen, är en skinka placerad på toppen av en stor stolpe och deltagarna kämpa och ROP över varandra att få ner skinka. När skinkan tas ner kan tomat kampen börja. Varje deltagare uppmanas att inte glömma att packa skyddsglasögon och handskar.

BootsnAll, 237 Chkalov Dr. Suite 210, Vancouver, WA 98684, USA, (360) 828-0103; adventures.bootsnalldotcom

No comments:

Post a Comment