Friday, July 15, 2011

De bästa platserna att resa i Europa i augusti

Augusti är en populär tid att besöka Europa.Europa är fortfarande en av världens främsta kulturella destinationer. Under hela augusti är det på displayen med flera världsberömda festivaler som inte kan missas med konst och händelser mode dominerar i kalendern. Köpenhamn, Danmark värdar Köpenhamn danska modeveckan i augusti varje år.Medan den första skriftliga staden rekord är nästan 1.000 år gammal, det finns bevis för att Köpenhamn har avgjorts nästan 6.000 år sedan. Denna stad har vackert blandat sitt gamla förflutna med moderna, och turister drar nytta av detta. Denna hamnstad erbjuder allt från museer och gallerier, restauranger och caféer, shopping i världsklass och mer.

Fashionistas flockas till Köpenhamn i augusti, när staden modevecka äger rum. Lokalbefolkning och turister kan uppleva det bästa av distinkt unika Danskt mode under Copenhagen Fashion Festival, ansikte utåt danska Fashion Week. Den nuvarande schema och biljettinformation är copenhagenfashionfestivaldotcom / Edinburgh, Skottland Edinburgh Castle stadens centrum.Edinburgh, Skottland, är en mångsidig stad som samlar fornborgar, kungliga bostäder, trädgårdar, museer, butiker, restauranger, parker och mycket mer. Staden är uppdelad i två delar: Gamla Stan och Nya Stan. Etiketterna kan bedra: "" New Town "" fastställdes under medeltiden, då stadens ursprungliga fotavtryck blev för liten för att rymma den växande befolkningen. Skiljelinjen är Royal Mile, med Edinburgh Castle i ena änden, och Holyrood House och skotska parlamentet vid den andra. Mellan finns ett brett spektrum av butiker, hotell, restauranger, kyrkor, gallerier och museer.

Augusti är en bra tid på året att besöka Edinburgh, på grund av Fringe Festival. Faktureras som världens största konst festival, erbjuder allt från film, komedi, musik, dans, barns föreställningar och mycket mer. För en komplett schema och biljett information, besök edfringedotcom / Salzburg, värd Austria Salzburg i Salzburg Festival i augusti varje år.Var annars i Europa kan du tur födelseplats och hem Wolfgang Amadeus Mozart, besöka en film som från "" The Sound of Music "," eller uppleva en av världens mest etablerade musikfestivaler men Salzburg? Denna österrikiska staden erbjuder verkligen något för alla: spektakulära bergen, sjöar och floder, palats och fästningar, kyrkor, katedraler, kyrkogårdar, museer, butiker och restauranger. Det är inte en fråga om vad du kan se i Salzburg, men en fråga om vad du inte kan.

Augusti är en särskilt bra tid på året att besöka. Festspelen i Salzburg är i full gång med imponerande lista av internationella musikföreställningar och debuterar film. Om du vill veta mer om Salzburg eller för att beställa biljetter, besök salzburgerfestspiele.at /

No comments:

Post a Comment