Wednesday, July 13, 2011

Dagsturer i Spanien

Spain.Spain är bra städer i Madrid, Barcelona och Bilbao är kända som centrum för konst och har några av världens mest berömda museer. Madrid är landets huvudstad. Barcelona är huvudstad i Spanien regionen Katalonien, och Bilbao är den största staden i den baskiska regionen. De har alla ett rikt och diversifierat historia, och erbjuder varierade möjligheter att göra dagsturer i stad eller utflykter utanför städerna. Dagsturer I och runt Madrid El Retiro Park, Madrid.I Madrid Vision Bus är en hop on / hop off stadsrundtur med redan utsedda stannar vid de flesta av stadens främsta turistattraktioner. Turen själv tar cirka 75 minuter non-stop, men när de reser bort för att besöka de platser en hel dag behövs för att utforska. Hållplatserna inkluderar Pradomuseet, Royal Palace, Palace Hotel, El Retiro Park, och området Salamanca. Inträdesavgifter ingår inte i bussen biljettpriset, men företaget säljer en rabatterad museum passerkort.

Pullmantur Myndigheten arbetar en hel dag "" Madrid konstnärliga och panoramautsikt City Tour "med guidade stannar vid Prado, Reina Sofia och Thyssen museerna, eller någon av stadens morgonen turer av höjdpunkterna i den historiska stadskärnan kan kombineras med en kvällstur det upplysta monument och en flamenco dansföreställning med middag. Organet leder också dagsutflykter utanför Madrid till staden Toledo, med sin berömda katedral, medeltida slott och El Greco mästerverk konst. Pullmantur har en heldagstur till Avila, den muromgärdade staden som var hem till St Theresa, och Segovia med sin Alcazar, den moriska borgen-fästning.

Madrid Vision Bus; +34-91-765-10-16, madridvision.es

Pullmantur, Plaza de Oriente, 8, Madrid, Spanien, +34-91-5411066, pullmantur.es dagsturer i och runt Barcelona Gaudís basilika La Sagrada Familia Cathedral.City Discovery erbjuder en mängd olika Barcelona guidade turer. Deras klassiska "" Barcelona Heldagstur "" innehåller en lunch stopp, och besök infödda arkitekten Gaudis berömda hus och hans La Sagrada Familia katedralen, Montjuich Mountain, gotiska kvarter, Monumental Bull Ring, och den olympiska komplexa från när staden stod som värd för 1992 Summer Games.

Dagsturer utanför stan inkluderar en resa till bergstopp benediktinkloster i Montserrat, där tusentals pilgrimer flockas årligen för att se 12-talet ristade Svarta Jungfrun. En annan populär dagstur är att den katalanska städerna Girona, som har några av Europas bäst bevarade judiska kvarter, och Figueres, placering av Salvador Dali Museum.

City Discovery, c / o Tours och Co Associates, Inc., 13 North Saint Clair St, Toledo, OH 43604, 866-988-8687, city-discoverydotcom/barcelona Dagsturer I och runt Bilbao Guggenheimmuseet i Bilbao.Bussen Turistico ger en guidad panoramisk rundtur i Bilbao. De 24 eller 48-timmars biljetter möjligt för de resande att hoppa på och hoppa av vid 15 olika hållplatser. Hållplatserna inkluderar Guggenheim Museum, fotbollsstadion, St James Cathedral, Fine Arts Museum och Sjöhistoriska museet. Ett stopp på Riverside Market är ett perfekt tillfälle att smaka på några lokala baskiska rätter. Den 48-timmars biljett inkluderar en 90-minuters rundvandring i den gamla stadsdelen.

Talrika resebyråer runt om i staden erbjuder ett "" San Sebastian och Biarritz "" dagarstur från Bilbao centrum, som transporterar resenärer för en rundvandring i de gamla kvarteren i San Sebastian, lunch i den pittoreska fiskebyn Hondarribia, och vidare till the beach resort av Biarritz, där celebriteter som Napoleon III, Gary Cooper och Frank Sinatra brukade sommaren. A kul alternativ i fint väder är en heldag segling utflykt i den baskiska kusten, också erbjuds av de flesta turistbyråer i staden.

Buss Turistico; busturistikoadotcom /

No comments:

Post a Comment