Sunday, July 24, 2011

Kryssningar i Norge

Njut av skönheten i de norska fjordarna.Besöker Norge är ett måste för de som uppskattar ett panorama av djup gröna kullar, mossbeklädda stenar och dramatiska klippor. Få länder kan konkurrera med skönhet och drama av Norges fjordar, och kanske det bästa sättet att se dem är på en kryssning. Stora kryssningsrederier fungera turer som gör ett fåtal stopp i Norge, medan mindre kryssningsrederier erbjuder veckolånga resor upp kusten till polcirkeln. HurtigrutenThis kryssningar erbjuder 12 -, sex och sju dagsutflykter som åker från antingen Bergen eller Kirkenes. Detta är en otraditionella kryssning som stannar på mer än 30 ports-of-samtal och att spenderar så lite som 45 minuter vid en hamn eller så länge som sex timmar. Kryssningen tar dig till polcirkeln, och på sommaren, kan du se midnattssolen och på vintern kan du se norrsken eller Aurora Borealis. Några av de hamnar som är Trondheim, Mehamn and Hammerfest, hamnar som sällan besöks av de större, internationella kryssningsrederier. Denna kryssning linje erbjuder mer norska hamnar än de flesta andra linjer och får tilltala dem som är intresserade av den norska kusten.



Hurtigruten; 5.100 NV 33. Ave, Svit 255. Fort Lauderdale, FL 33309; (866) 552-0371; hurtigruten.us SilverseaSilversea är ett danskt kryssningsrederi som funktioner mindre, mer intim lyxfartygens. Kapaciteten är knappt 300 passagerare, och erbjuder åtta, 15 - och 17-dagars resplaner i fjordarna, avgår från och ankommer till Köpenhamn. Kryssningen betydligt dyrare än andra kryssningar i Norge, eftersom alla bekvämligheter ingår i priset för din biljett, inklusive gympa, tjänster betjänt, alla drycker och drickspengar. Några av deras hållplatserna inkluderar Flam, där du kan ta en naturskön tågresa genom bergen, och Ålesund, en jordgubbe växande region där du kan bussen upp till en bergstopp för att se en av de mest spektakulära panoraman i Norge.



Silversea, 110 E Broward Blvd. Fort Lauderdale, FL 33301, (800) 722-9955, silverseadotcom Holland America LineHolland America erbjuder en åtta-natt kryssning som avgår från Dover, England, och gör fyra hållplatser i Norge innan hon kom till Skottland . Kryssningen lämnar och anländer i engelskspråkiga hamnar och göra resandet enklare för personer som enbart talar engelska. Sina hamnar inkluderar Geiranger, där besökare kan se en typisk isolerad fjord stad och titta på det småskaliga fisket och fisk-bevara tekniker, och Hellesylt, som är spetsad med vattenfall, branta klippor och isblå vatten.



Holland America Line, 300 Elliott Ave. West, Seattle, WA 98119, (877) 932-4259, hollandamericadotcom Princess Cruises CruisesPrinces erbjuder en 18-nätters kryssning som avgår från Dover, England, och besök 10 norska hamnar samt en rysk hamn. Expeditionen besök Stavanger, hemma hos Norges äldsta och bäst bevarade katedralen, och Bergen, det intellektuella kapitalet i Norge, där kan du åka linbana över kusten prickade med färgglada båtar och byggnader. Kryssningen ingår även polcirkeln och löften utsikt över midnattssolen på sommaren på den nordligaste europeiska hamn, Honningsvåg. Kryssningen är en av linjens mindre fartyg med endast 670 passagerare och mer än 200 balkong hytter.



Princess Cruises, 24.844 Avenue Rockefeller, Santa Clarita, CA 91355, (800) 774-6237; princessdotcom

No comments:

Post a Comment