Monday, July 18, 2011

Seafront Barer i Altea, Spanien

Spaniens Costa Blanca är en av de mest pittoreska områdena i landet. I hjärtat av kusten ligger Altea kuststaden där barer ha öppet så sent som de vill. Genom att gå längs Calle San Pedro, huvudgatan som gränsar till havet, hittar du en mängd barer som skryter fantastisk utsikt över vita stränder, blåa vatten i Medelhavet och topparna i Sierra de Bernia berg. Hotel AltayaHotel Altaya's fastigheten erbjuder alla bekvämligheter i ett fullservicehotell. Huset Baren är öppen för allmänheten och har utsikt över den vackra Medelhavet. Här finns några av de bästa kusten åsikter i Altea. Slappna av vid ett bord enligt de berörda uteplats och smutta på ett glas vin eller en specialitet cocktail medan du blickar ut i det klarblå vattnet i Medelhavet.

Hotel Altaya, Calle San Pedro, 28, 03590 Altea, Spanien, +34-965-840-800, hotelaltayadotcom La Tomaca BlavaLa Tomaca Blava härmar den svala blå nyans av Medelhavet med dess inredning. Inredningen är badar i olika nyanser av blått, från hög-backas stolar till lamporna dinglande från taket. Matgäster kan njuta av spansk-italienska kök. Den verkliga åtgärder vid utomhus trottoaren borden, där titta på folk är dess främsta. Luta dig tillbaka i den varma solen med en kall drink och dryck i havet atmosfären.

La Tomaca Blava, Calle San Pedro, 9, 03590 Altea, Spanien, +34-966-882-606 El PescadorEl Pescador är ett spretigt strandrestaurang omedelbart uppfattas av den koboltblå markis sträcker sig från vit puts fasaden. Vita dukar linje utomhus tabeller. Färska skaldjur och klassiska spanska förrätter som paella är sakkunnigt ihopkopplade med vin val, vilket gör för en oförglömlig måltid.

För en traditionell europeisk café erfarenhet, chef bredvid Bar Fronton Playa efter middagen. Haffa ett bord på trottoaren och njuta av ett glas Rioja, men vara beredd att beblanda sig med din granne, i sann europeisk stil, tabellerna är nära och gott. Om du hamnar bor långt in på natten, knapra på några tapas från lilla köket.

Restaurante El Pescador, Calle San Pedro, 24, 03590 Altea, Spanien, +34-96-584-25-71

No comments:

Post a Comment