Tuesday, July 19, 2011

Berömda torn i Barcelona

Touring Barcelonas architecture involves strosa down sin sköna, träd alléer.Barcelona är inte enbart en mat-och-vin destination (men det är verkligen fantastiskt i detta avseende). Staden har några av det mest fascinerande, igenkännbara arkitektur i världen. Barcelona underskrift torn, speciellt, är värda en dags utforskande. Full av historia och bedrifter av design Derring-Do, stadens "" Torres "" kommer att hålla alla med en passion för arkitektur ordentligt fascinerad. Torre Agbar (Torre Agbar) De Torre Agbar är släckt under dagen i väntan på kvällen för att visa sitt verkliga ansikte.Känd för sin spektakulära natt belysning, driven av tusentals LED natt paneler, glas-höljd Torre Agbar en 38 våningar höga torn öppnades för allmänheten år 2005. Tornet är i Barcelonas nya Poblenou grannskap. Det är den tredje högsta byggnad i staden och kännetecknas av sin rörformiga, rund spets form. Noterbart är byggnaden försedd med en rad sensorer som öppnar och stänger persienner av byggnaden som krävs av den omgivande temperaturen.



Torre Agbar, Avinguda Diagonal; 08018, Barcelona, ​​Spanien Sagrada Familia (Heliga familjen) spiror Sagrada Familia är några av världens mest kända strukturer.Gaudis utformade Sagrada Familia kyrkan är kanske det mest kända tornet på Barcelonas stadssilhuett, stiger över staden som den sträcker sin underskrift spiror mot himlen. Arbetet startade 1882, men kyrkan fortfarande inte är tekniskt avslutad. Otroligt var intrikata utseende struktur helt skapad av murverk. Strukturen överlevde spanska inbördeskriget (många kyrkor inte), dels för att det har sett som sådan en symbol för Barcelona arv. Strukturen är mycket skulptural, med tre fasader, åtta spiror och färgglad mosaik på tinnarna exemplifierar den svindlande komplexiteten i konstruktionen.



Templo Expiatorio de la Sagrada Familia, Carretera Mallorca 401, 08013, Barcelona, ​​Spanien Torre de Collserola Torre de Collserola hyper-futuristisk design i stark kontrast till sin traditionella omgivningar.Torre de Collserola s självtryck trotsar spira pekar rakt upp ur Collserola kulle, tycktes peta på himlen med snabbt stigande radiomast. Strukturen ritades av den brittiske arkitekten Norman Foster för att hedra stadens värd för OS 1992, och öppnade sina dörrar för allmänheten under 1998. Observation däck erbjuder en Matchless, antagning-avgiften-fri utsikt över staden. Ibland kan man även se de avlägsna ön Mallorca. Strukturen är nästan tusen meter lång, med sin bulk hängande som ett getingbo från mitten av den centrala konkreta axeln. Kablar behålla 3.000 ton tunga tornet från balanserar över på Zona Franca grannskapet nedan. (De tre övre kablarna har en sammanlagd styrka 4.200 ton.)



Torre de Collserola, Carretera de Vallvidrera al Tibidabo, 08017, Barcelona, ​​Spanien

No comments:

Post a Comment