Sunday, July 24, 2011

Hotell nära Teide, Kanarieöarna

El Pico de TeideTenerife är den största av Kanarieöarna, ett spanskt skärgård strax utanför kusten i Marocko. Öns krona juvelen är del Teide nationalpark. Spektakulära räcker med att ha tjänat världsarv status i 2007, och har parken Pico del Teide, Spaniens högsta toppen. Teneriffa är ett välkänt resmål för europeiska smekmånad och unga sol-sökare. Som sådan, finns det ingen brist på ön roliga backpackers vandrarhem och lyxiga hotell för vandrare, klättrare och cyklister nu Teide att välja mellan. The ParadorThe Parador of Canadas del Teide är det enda hotellet inom gränserna för den del Teide nationalpark. Det är uppbyggt som en traditionell spansk fjällstation. Sitt läge, mer än 6.500 meter över havet, och erbjuder utmärkt visning av Teide vulkaniska konen, den Chaorra kratern och Vita berget. Hotellet har även ett teleskop för gästerna att låna: Den höjd möjliggör matchless utsikt över stjärnor på en molnfri natt. Den egna restaurang specialiserar sig på det lokala köket. Eftersom hotellet är djupt inne i parken, planera extra restid från flygplatsen eller hamnen. Parador är den enda byggnaden i parken, det har ingen adress. Friendly RoomsAs en grogrund för skola-semester verksamhet för yngre uppsättning Teneriffa har massor av budget-boende alternativ. Rum erbjuder nio rum och ett bra läge på Playa de las Americas. När gäster checkar in, tycker de att det ligger så nära mat och shopping att det finns något behov av att se till att alla transporter - annat än bussen för att ta dem till parken. Rummen är enkla och färgglada och sängarna är bekväma.



Rum?, Teneriffa, Spanien, Playa De Las Americas Teneriffa Sur, Teneriffa, Kanarieöarna, Spanien 38002, 011 + (34) 664 643 492 Gran Hotel Bahia del Duque ResortThose vem föredrar sina utomhusaktiviteter följas av många inomhus komfort behöver inte se längre än Gran Hotel Bahia del Duque Resort. Beläget på en världsklass stranden och omges av kräset tenderade subtropiska trädgårdar, är de anläggningar som byggts likna en kolonial herrgård. Förutom att ett nätverk av innergårdar, äger fastigheten sex vattenfall-bedecked pooler och konstgjorda sjöar, tre tennisbanor och nästan ett dussin pubar. Anläggningen har nästan 500 rum och personal i pressade uniformer. Det finns ett spa med en omfattande behandling meny och inte mindre än 10 restauranger i lokalerna.



Gran Hotel Bahia del Duque Resort, Avenida Bruselas s / n 38 660, Costa Adeje, Teneriffa, Kanarieöarna, Spanien, 011 (+34) 922 746 900; bahia-duquedotcom/index.php/hotel_en

No comments:

Post a Comment