Saturday, July 16, 2011

Sevärdheter i Paris, Frankrike

Paris ovanifrån.Paris är en av de största turistmålen i hela världen. Mellan dess många konstmuseer och historiska sevärdheter, det finns många saker att se i staden Lights. Oavsett om du gillar konst, arkitektur, historien eller något lite annorlunda, det finns alltid massor att se och göra i denna vackra och romantiska stad. Louvren Utanför LouvreThe Louvren är ett av de populäraste attraktionerna i Frankrike, och är utan tvekan den mest kända museet i världen. This ryktbarhet är välförtjänt, eftersom museet är inte bara hem till några av renässansen mest kända konstverk, men den innehåller även den största samling av egyptiska artefakter utanför Egypten. Bland the 35.000 föremål i museets samlingar Mona Lisa, Venus de Milo, mumier och artefakter från Napoleons majestätiska parisiskt hem.



Musée du Louvre; 36 Rue du Louvre; 75001 Paris Frankrike, +33 (0) 1 40 20 51 77; louvre.fr Notre Dame de Paris en cyklist passerar Notre DameCompleted 1345 är Notre Dame höjdpunkten av gotiska katedralen arkitektur. Den berömda Gargoyles, drastiska spiror och Lacy detailing göra för en oförglömlig vacker byggnad. Intressant skillnad från de flesta europeiska katedraler, inredningen är av denna milstolpe relativt tomt och föga imponerande. Detta beror på att kyrkan var berövad sin vackra interiör poster under franska revolutionen och den anarkistiska revolt 1871. I båda fallen, snävt kyrkan undvikit att bli brann ner till grunden.



Notre Dame de Paris, 6 Bis Rue du Cloître Notre Dame, 75004 Paris, Frankrike, +33 (0) 1 43 54 91 67, notredamedeparis.fr Eiffel Tower Eiffel TowerWhile Alla har sett bilder på Eiffeltornet, den fantastiska smide och ren storleken på denna milstolpe helt enkelt inte till fullo förstås utan att se den i verkligheten. Trädgårdarna kring strukturen är också imponerande och vackra, fyllda med fina blommor, vackra fontäner vatten och graciösa grå gäss. Missa inte chansen att åka till toppen av tornet för att få en enastående utsikt över staden nedanför, inklusive den berömda Triumfbågen och hjärtat av staden, floden Seine.



Eiffeltornet, Avenue av Gustave Eiffel, 75007 Paris, Frankrike, +33 (0) 1 44 11 23 23, tour-eiffel.fr/teiffel/uk katakomber ParisIf du letar efter något mindre turistigt, fundera på att resa den milslånga kryptan placerade under hjärtat av staden. Det underligt sjuklig attraktionen först skapades på sjuttonhundratalet som en åtgärd för att göra staden mer hygienisk by unearthing liken att någon begravd i staden och flytta dem till en övergiven underjordisk stenbrott. Många av ben har ordnats i konstnärliga modet att bidra till mer respekt och vördnad för den namnlösa själar som transporterats hit. Sedan 1867 har katakomberna öppnats för turister och området har även använts som en inställning i ett antal böcker och filmer. Observera att ingen blixtfotografering, och att de med hälsoproblem, klaustrofobi och barn är inte rekommenderat att gå in i kammaren.



Katakomberna i Paris, 1, avenue av överste Henri Rol-Tanguy, 75014 Paris, +33 (0) 1 43 22 47 63, Katakomberna-de-paris.fr

No comments:

Post a Comment