Sunday, July 24, 2011

Hur mycket kostar det att resa till Italien?

Tid FrameThe tid på året du reser till Italien påverkar priset du betalar för flyg. Till exempel är sommarens högsäsong för resenärer, barnfamiljer och studenter har juni, juli och augusti off och tenderar att göra de mest resande då. För en familj på fyra personer, resa till Rom från New Yorks under dessa månader kan kosta mellan $ 1.200 och $ 1.700 vardera, och med 2008, tur och retur. Jämförelsevis skulle samma familj som reser i oktober räkna med att spendera mellan $ 600 och $ 1.200 tur och retur, som är minst hälften av ordinarie flygresor. Om du letar efter en bra affär, anser att dra barnen ur skolan (eller hoppa över en fjärdedel) och rubrik i lågsäsongen. TypesThe olika lufttrafikföretag spelar även en faktor för att fastställa det pris som betalas för flygbiljett till Italien. Vissa flygbolag, särskilt europeiska flygbolag, subventioneras av sin regering, ofta skona kostnaden overhead att amerikanska flygbolag har. Till exempel kan en resa till Rom i oktober cost $ 1.153 per person om det bokas via Continental Airlines. Å andra sidan är samma flyg bokas genom Air Canada endast $ 1.050, är ​​Air Portugal endast $ 892, och Iberia Air (det spanska flygbolaget) är $ 695. GeographyGeography influenser flygpriser avsevärt. Till exempel är en flygning i oktober från New Yorks till Rom nästan halva priset på en flygning från New Yorks till Florens, Italien ($ 1.100 till $ 1.300). På samma sätt som flyger från en annan flygplats som Los Angeles till Milano, Italien, också kommer att öka priset åtminstone flera hundra dollar ($ 1,400 - $ 1,500). De flesta resenärer har en tendens att komma till Rom, främst eftersom det är Italiens största flygplats, och sedan resa antingen med tåg eller ett annat flyg till slutdestinationen. Men om du inte vill att brottas med att fånga tåg eller andra flygplan i ett främmande land, kan det vara bäst att bara absorbera kostnadsskillnaden up front. ConsiderationsMost citerade flygningar hittills är ekonomi (coach) klass. Vissa människor föredrar att resa med stil och insistera på första klass biljetter. Prisskillnaden kan dock vara avskräckande för den genomsnittliga budgeten. Det genomsnittliga biljettpriset för en förstklassig plats i Rom från New Yorks kan variera från $ 4.000 till mer än $ 8,000.







Dessa priser är inte ristade i sten. Arbetar med en resebyrå, kan du begära en plats i "" F "," "" A "" eller "" P "" stuga eller begäran till "" Y-up "" din plats. Detta skulle kunna gör att du kan flyga i första klass för något mer, eller något mindre i vissa fall, som att flyga i vagn. Det finns begränsade tillgången till dessa platser och uppgraderingar, dock, och säsongen påverkar deras tillgänglighet ännu mer, sommaren har mindre av dessa uppgraderingar än vintern, till exempel. Även dina chanser att få dessa uppgraderingar inte kan vara tillförlitliga, skadar det aldrig att fråga. WarningBe säker på att hitta på om din biljett inkluderar skatter och avgifter i samband med internationella resor. Vissa biljettutfärdarna, särskilt online-biljett återförsäljare kommer utelämna dessa extra avgifter som kan variera därför $ 20 till flera hundra dollar. Resebyråer och mainstream online biljettsystem organ som Expedia, Travelocity och Orbitz notera oftast dessa avgifter tydligt i deras prissättningssystem.







Boka i förväg är alltid en bra idé som sista minuten-resor kan bli dyrt (men inte alltid). Om du bokar i förväg, se till att få en återbetalningsbar biljett, vissa sålda biljetter är inte återbetalningsbara. Om du av någon anledning inte kan göra flygningen, kommer du att sitta som försöker pruta dig in i ett utbyte vid ett senare tillfälle i bästa eller en värdelös bit papper i värsta fall. Vissa flygbolag erbjuda "" biljett försäkring, "" vilket innebär att i händelse av en nödsituation kan du inte göra flygningen, har du ett eller två år att använda biljett på en i samma prisklass flygning. Denna försäkring kan vara extra, naturligtvis, men sinnesfrid kan vara värt det.







Slutligen, som bränsle fluktuerar, så gör flygbiljetter. Boka strax innan en bränslebrist kan fungera till din förmån så ditt pris är låst, men de är svåra att förutse. Du bör vanligtvis antar att bränslepriserna kommer att gå upp och budgeten i enlighet därmed för ditt flyg.

No comments:

Post a Comment