Saturday, July 30, 2011

Billig lyx Tours i Italien

Lyx turer i Italien behöver inte vara dyrt.Italien är en underbar plats för semester, och varje del av landet har något att erbjuda. Italien har en rik historia, natur, god mat och fascinerande kultur. Vad du än föredrar att göra, är landet ett perfekt resmål för en turné. Som tur är finns det många turer, även lyxiga sådana, för dem budgetresenärer. CosmicCosmic är ett reseföretag specialiserat på att planera och arrangera prisvärda turer. Den erbjuder en mängd olika turer att passa varje vacationer intresse eller budget. Det är korta resor och omfattande sådana till rimliga priser, med en genomsnittlig kostnad på $ 1000. Turerna tar semesterfirare till Rom Venedig, Pompeji, Verona, Florens och Neapel. Temabaserade turer utforska italiensk konst, ljuvlig mat och landets rika historia.



Cosmic, (866) 277 9841, sales@italy-travel.net Italia ToursItalia Tours är ett internetföretag som planerar och ordnar turer och semestrar i Italien. Alla transaktioner sker på webben. Turerna är prisvärda, kostar så lite som $ 436. Men de flesta är runt $ 1000. Turerna tar dig till historiska platser och låta dig uppleva kultur i olika städer och delar av landet. Dessutom finns det natursköna kör genom Italiens grönskande landskapet mellan destinationer.



Italia Tours, 212-986-3800, italiatours.tourpackagersdotcom Globus ToursGlobus erbjuder prisvärda förstklassig turer. De sträcker sig från korta semestrar till två veckors resor. Globus turer är lite dyrare över de som erbjuds av Italia och Cosmic. De kostar ungefär $ 2,000, men som inte är alltför dyrt för en förstklassig eskorterade turné. Om du köper Globus biljetter från affordabletoursdotcom, de är omkring $ 200 billigare. Globus erbjuder tema turer med fokus på sådana ämnen som mat, konst och vin.



Globus, (8660 755-8581; globusjourneysdotcom /

No comments:

Post a Comment