Friday, July 22, 2011

Hotell och Restauranger i Joyeuse Ardeche

Ardeche, FranceJoyeuse, som betyder "glad" på franska, är en by i Ardèche region i södra Frankrike. Del av en sträng av gamla städer fyllda med stenhus med accenter i pasteller och pastorala vinodlingar och dalar, sitter Joyeuse på stranden av floden Baume. Den Chestnut Grove museet belyser vikten av trädet till lokala ekonomin, medan historia och legender Centrum informerar besökare om regionens historiska och folklore. Turister kan hitta boende och matställen i Joyeuse och det omgivande området. Hotel les CedresHotel les Cedres har 43 rum, 20 rum med uteplatser och fem rum för familjer. Några av rummen är handikappanpassade. Varje rum är utrustat med badkar eller dusch, privat WC rummet, plattskärms-TV, gratis trådlöst internet, en hårtork och telefon. Hotellet har också en uppvärmd pool och bubbelpool, en stor utomhus schack domstol och ett biljardrum med bar. Hotellets varmt-accent Restaurangen erbjuder en buffé med 30 olika rätter att välja mellan, samt uteservering under en markis. Rätter innehålla en blandad cheese tallrik, paté, ost, kött och pajer grönsaker och terrines.



Hotell les Cedres, Les Cèdres, 07260 Joyeuse, Frankrike, + (33) 47 539 4060, hotelcedresdotcom / Hotel de l'EuropeHotel de l'Europe har en uteplats med schäslonger och en grill, en uppvärmd pool, solarium, ett mötesrum på 25 personer med en projektor och 23 sovrum med badrum och tv (inga in-room internet). Restaurangen serverar traditionella franska rätter och medelhavsmat, med rätter som CEPE svamp ravioli, dragon vaktlar och en kastanj Flan efterrätt. Det finns sittplatser på uteplatsen under de varmare månaderna, under rött parasoll och kyls med grönskande grönska.



Hotel de l'Europe, Departementale 104, 07260 Joyeuse, Frankrike, + (33) 47 539 5126, restaurang-Hébergement-hotel-pizzeria-soaré-etape.ardeche-hotel.net Bois SimonetBois Simonet erbjuder 34 chaletstil boende med telefoner och trådlöst internet, utöver möjligheten till camping. Några av Stugorna har veranda, cabriolet soffor, tvättstuga, TV och fullt utrustade kök. Det finns en uppvärmd pool, idrotts-och fritidsområden på plats och gästerna kan hyra mountainbikes och fiskeutrustning till den närliggande Beaume River. En på plats restaurang serverar enkla rätter som pizza, grillad kyckling, skaldjur paella och musslor med pommes frites.



Bois Simonet, Route de VALGORGE, 07.260 Joyeuse, Frankrike, + (33) 47 539 5860, Bois-simonetdotcom /

No comments:

Post a Comment