Thursday, July 14, 2011

Historiska monument i Venedig

Venedig är hem till några av Europas äldsta och mest spektakulära monument.Beläget i norra Italien, är Venedig en av landets främsta turistattraktioner. Hem för några av världens bästa mat, bästa vin och äldsta områden, lockar till sig många besökare från hela världen varje år. Turister kan också besöka dussintals historiska monument. Fondaco Dei TurchiBuilt på 13-talet, var Fondaco dei Turchi uppdrag av Giacomo Palmieri, grundare av ett av stadens äldsta och mest adliga familjer. Med en lång historia av bostäder adelsmän och kungligheter är Fondaco dei Turchi anses vara en av de vackraste delar av arkitekturen i Italien. För närvarande är byggnaden används som ett naturhistoriskt museum som är öppet till allmänheten. Byggnaden har ett urval av utställningar, inklusive Tegnue Aquarium och Ligabue Expedition rummet, som har dinosauriefossil. Nu genomgår en omfattande renovering kommer Fondaco dei Turchi återuppta officiellt 2012.



Fondaco dei Turchi, Santa Croce 1.730, Venedig, Italien 30135, 011 (+39) 041 275 0206, venicexplorer.net Rialto BridgeDifferent inkarnationer i denna stora bro har funnits sedan 12-talet. Den nuvarande versionen sten, den primära fast koppling mellan två banker av Canal Grande, blev klar 1591. Bestående av tre gångar --- två på den yttre räcken och en central path fylld med små affärer --- det är en av stadens mest trångt platser. Den innehåller ett stort antal åtgärder, vilket gör det svårt för vissa besökare. Barnvagnar och rullstolar är inte bra. Golf, tennis och cykelvägar ligger inom några minuter bort och är öppna för allmänheten.



Rialtobron, San Polo distriktet, Venedig, Italien 30135, europeforvisitorsdotcom Palazzo DucaleAs det primära politiska, ekonomiska och sociala centrum av staden sedan starten har Palazzo Ducale en omfattande historia som går tillbaka till det nionde århundradet. Med en gotisk katedral och ett stort palats, det är en av de igenkännbara platser i staden. Gästerna kan turnera i katedralen eller observera Sal del Maggior Consiglio, en stor sal minne av 76 i Venedig tidiga härskare. I närheten kan besökare handla på flera lokala marknader, njuta restauranger och vingårdar eller använd vandring eller cykelvägar.



Palazzo Ducale, Piazzetta San Marco, Venedig, Italien 30170, 011 (+39) 041 271 5911; tickitalydotcom

No comments:

Post a Comment