Wednesday, July 13, 2011

Colosseum Tours i Rom

Tour de romerska Colosseum.För historia buffs, finns inget mer spännande att besöka Rom och se den gamla romerska Colosseum. Colosseum, även stavat Colosseum byggdes 72 CE av romarna för att fira grekerna och för att lugna romerska befolkningen genom att erbjuda gratis gladiator visar. Colosseum sittande 50.000 personer åt gången för att visa gladiatorspel och andra offentliga evenemang. Det uppskattas att över 500.000 personer och 1 miljon djur dog under gladiator-spel. Byggnaden är en symbol för makt i det romerska imperiet och påminner oss om det inflytande som denna gamla kultur hade på västvärlden. Idag, många turné företag erbjuder turer i Colosseum. Cykelturer cykelturer kan du se mer av Rom.Cykelturer kan du se fler av Rom och Colosseum i en kortare tid än rundvandringar. Turen kräver att du ska kunna rida på en cykel för fyra timmar i ett lugnt tempo. Turerna annonsera förmågan att kunna se den icke-turistiga områden i Rom samt hjärtat av det gamla Rom.



I februari 2010, erbjuder Italien Segway Tours guidade rundturer med en MP3-spelare eller med en levande guide. Turen gör inte besöka insidan av varje monument eller museum, men inkluderar Vatikanstaten, Colosseum, Piazza Navona, Fontana di Trevi och Forum.



Italien Segway Tours, Via dei Servi 13, 50122 Firenze, 05482110482, romecruiserbiketoursdotcom Segway Tours Segways är ett enkelt sätt att ta sig runt Rom.Om du är intresserad av att se Rom snabbare än en promenad, men är orolig för din fysiska kondition, eller bara vill ha kul utan att utöva, överväga att gå på en Segway turné.



Från och med februari 2010, erbjuder Rom Cruiser Bike Tours Segway turer som ger dig tid att bli acklimatiserad till ridning en Segway innan man påbörjar en tre timmars tur runt Rom och Colosseum.



Jämför din upplevelse att besöka denna fornlämning på en Segway till det sätt på vilket miljontals människor som har besökt Colosseum i århundraden har sett det. Turer kommer inte att träda insidan av Colosseum.



Italien Segway Tours, Via dei Servi 13, 50122 Firenze, 05482110482, romecruiserbiketoursdotcom vandringspromenad turer in i Colosseum.Walking turer i Colosseum och är långsammare och inte tillåter dig att se så mycket som Segway eller cykelturer. Men du kommer få spendera mer tid på varje monument eller museum, och kanske ta in mer av landskapet.



I februari 2010, erbjuder Rom Tour Company en fördjupad visning av antika romerska monument, inklusive Colosseum, Trajanus marknader och Forum Romanum.



En licensierad guide leder turen, som varar tre timmar. En annan fördel med en promenad ovanför en cykel eller Segway tur är att din guide tar dig inne i museer och monument och förklara deras interiörer.



Rom Tour Company, Via C. Colombo,, 106 till 80.062 - Meta, 081 5321145, Italien-toursdotcom

No comments:

Post a Comment