Sunday, July 17, 2011

Battlefield Tours i Normandie, Frankrike

Över 260.000 soldater dött i denna konflikt.The Normandy Battlefield var den största moderna amfibieattack i historien landning över 150.000 män och så småningom flytta över en miljon män i konflikten. De Normandie invasionen ägde rum den 6 juni år 1944 och leddes av General Dwight D. Eisenhower Allied General ansvariga. De viktigaste stridsförband bestod av amerikanska, brittiska, kanadensiska och australiska styrkorna. Där fanns över 7000 fartyg, 12.000 luft hantverk och över 150.000 människor med i det inledande landningar går upp mot stela tyska styrkorna. Today slagfältet turer sträcker sig från sig själv kört turer till fullständigt styrd sex dagar turer. Self Guided allierade hade en 4 till 1 fördel amror.Det finns en egen guidad tur i Normandie världskriget slagfält skriven av en känd historiker, Carlton Joyce. Jaget köra turen boken heter "Stand där de kämpade". Denna bok finns i hårt tillbaka och pocketbok och är cirka 500 sidor lång, men är skriven som en turné. Själv driven slagfält turer är anpassade för människor som vill göra sin egen utredning i sin egen takt. Denna bok kommer i en elektronisk version och finns att ladda ner för en liten avgift.



NormandyBattlefieldsdotcom, (877) 288-9695 Bike Tour Ett bra sätt att se platser och hålla formen.Detta är ett bra sätt att se sevärdheterna. Den privata guidade turen är sex-dagar och fem nätter med karuseller 10 till 30 miles per dag. Om du har gjort någon form av konditionsträning detta inte bör vara alltför ansträngande för dig. Mat och logi ingår tillsammans med en cykel. Denna tur ger rika möten med den berömda franska landsbygden samt de hemska hinder som väntade allierade soldater när de slår i Normandies stränder. Priser (sedan 2010), börjar på $ 4.500 per person som inkluderar logi i 4 - och 5-stjärniga hotell. Cyklar är givna och bagage transporteras för dig att varje hotell.



Trek Travel, (866) 464-8735, trektraveldotcom Bo i en fransk Chateau Bo i en fransk Chateau medan du ser Normandie.Dessa privata visningar av Normandie Invasion erbjuds av en engelsk par som har en kärlek till historien och för närvarande bor på deras Chateau i Normandie. Edward, mannen, är en pensionerad Royal Marine officer och ger Normandie slagfältet turer. Hans fru Sharon är en pensionerad revisor som specialiserat sig på romersk och Viking historia turer i regionen. De erbjuder ett till fyra dagsturer i området medan du bor i deras mysiga 7-rums-Chateau. I turen ingår transport, 3 kvadratiska måltider och ingår arvoden museet entré. En typisk dag: frukost, lunch, rundtur i Normandie slagfälten, cocktails, middag och en efter middagen genomgång av de följande dagarna turné. Priser börjar på $ 185,00 för en 1 dagstur i februari 2010.



Chateau de Beaulieu, 0033 (0) 233 080 092, Normandie-battlefieldsdotcom Bus TourThis är en halv dagsresa från staden Bayeux, Frankrike, en stad som deltar i Normandie konflikten. Denna tur tar dig att besöka alla de amerikanska höjdpunkter invasionen såsom Pt. du Hoc, en ökänd tysk pistol placering, och Omaha Beach, där soldater form den amerikanska 29: e och 1. divisioner landas. Detta är en kombination guidade mini busstur och promenad där du utforska historiska platser och museer. Priser börjar på $ 75,00 per person i februari 2010.



Viator Tours, (866) 648-5873; viatordotcom

No comments:

Post a Comment