Monday, August 22, 2011

Vad är några bra restauranger i Rom, Italien?

Quaint restaurang in RomeFinding en bra restaurang i Rom är lite som att hitta en god smak is grädde på stormarknaden. Det är mer en fråga om att välja vad du är på humör att smaka än bristen på val. Mat kritiker och författare reser varje har sin egen favorit restauranger i hela den stora italienska staden. Going med en av deras val för bästa restaurang är förmodligen ett säkert kort för att hitta bra mat. Sapori del Lord ByronSapori del Lord Byron valdes av mainstream guidebok Frommer's som det mest romantiska restaurangen i hela Rom grund av sin pittoresk miljö och frodiga inredning. Beläget i en art deco villa på ett bostadsområde kulle i utkanten av Villa Borghese, tjänar en kreativ olika regionala rätter accentueras genom ett urval av Italiens bästa viner. Menyn innehåller rödbetor carpaccio med halstrade tigerräkor och wasabi sås och tagliolini hemgjord pasta i oxsvans sås.

Sapori del Lord Byron, Hotel Lord Byron, Via G. De Notaris 5, 00197 Rom, Italien, (39) 06 3220404, lordbyronhoteldotcom Il PagliaccioFor något lite annorlunda, prova fyrstjärniga Il Pagliaccio, rekommenderad av New York Times som en av Roms bästa. Det är beläget i hjärtat av staden på Via dei Banchi Vecchi. Den smala Restaurangen erbjuder en enkel 28 platser, vilket skapar en intim middag erfarenhet under sina gamla trä tak. The menyn takes traditionell italiensk mat och ingjuter den med smaker från Fjärran Östern. Östra-influerade rätter inkluderar stekt räka och alger rulle med kokosmjölk och persika sås. Den traditionella italiensk meny är markerat med val, såsom ravioli fyllda med nötkött och mangold.

Il Pagliaccio, Via dei Banchi Vecchi, 129, 00186 Rom, Italien, (39) 06 8809595, ristoranteilpagliaccio.it "GustoFood och vin Magasin profilerade" Gusto, en unik mat "" Megaplex "," som ett viktigt mål för matälskare att besöka medan i Rom. Den komplexa trotsar alla förväntningar från små, intima italienska Ristorante. The 7.500 kvadratmeter stora utrymmet strax utanför Piazza Augusto Imperatore inrymmer en restaurang, en vinbar, en pizzeria och en Osteria. Ett urval av restaurangens rakt fram Menyn innehåller köttbullar med salvia, pasta med Pecorino, parmesan och svartpeppar, och aubergine parmigiana. OSTeRIA serverar cicchetti, som är små italienska plattor av ost eller salami som traditionellt serveras på venetianska barer.

"Gusto - Ristorante, Piazza Augusto Imperatore 9, 00186 Rom, Italien, (39) 06 3226273, gusto.it La PergolaIf du söker något som ligger nära kulinarisk fulländning, bör du definitivt göra bokningar på La Pergola, inrymt inne i Rome Cavalieri Hotel . Som enda tre stjärnor i Guide Michelin restaurang i Rom, har kocken Heinz Beck tjänat världsrykte för sin behärskning av italiensk mat. Den aktuella menyn finns Ankleverterrin with persimon puré, filé av Seriola with cannellini bönor och älgkött med mandel och kakaobönor. Och om mat är inte tillräckligt för att överbelasta dina smaklökar finns en vinkällare med mer än 53.000 flaskor och en vatten meny med 29 val.

La Pergola; Via A. Cadlolo och 101; 00136 Rome, Italien; (39) 06 35.092.152; romecavalieridotcom Il ConvivioRanked som ett av bästa restauranger i Rom för ett företag lunch Fodorsdotcom har Il Convivio ett familjeägt eklektisk restaurang som ligger precis utanför Ponte Umberto. Det är känt för sina kallt väder duva maträtt utan är också sådana delikatesser som en tonfisk filé lackerad med kastanjer honung, rosmarin, röd peppar och en bläckfisk bläck risotto med baby bläckfisk. Den lilla 25-restaurang med plats blandar sitt formella vitt bord inredning med traditionella italienska fresker som täcker väggarna.

Il Convivio, Vicolo dei Soldati 31, Navona, 00186 Rom, Italien, (39) 06 6869432, ilconviviotroianidotcom

No comments:

Post a Comment