Friday, August 12, 2011

Turistattraktioner i Paris

Eiffeltornet, står högt i Paris, var den högsta byggnaden i världen fram till Empire State Building var klar.Paris erbjuder några av de mest kända turistattraktionerna i världen som Louvren, Eiffeltornet, Notre Dame och Triumfbågen. Paris har ännu mer att bjuda, men dessa fyra är måste-ser för alla turister. Den LouvreThe Louvren är ett av de mest kända museerna i världen. Den rymmer också några av världens största skatter. Louvren är identifierbara för den gamla 17th-talsbyggnad med glaset pyramid framför den. Detta är verkligen berätta hur långt Louvren har kommit och sin plats som ett måste-se attraktion i Paris. Louvren har sådana kända verk som "" Mona Lisa "" inom dess väggar, liksom arbete av Michelangelo, många egyptiska antikviteter och berömda skulpturer som "Venus de Milo" "och" "Winged Victory of Smothrace." "



Musée de Louvre, 36 Quai de Louvre, F-75001 Paris, Frankrike, louvre.fr Arc de TriompheThis välkänd historisk bit arkitektur skapades för krig segrar i tiden av Napoleon på 1800-talet. De lättnader på vid de östra och västra fronter valven skildra avresa, segrar och returer av franska soldater. År 1921 "grav Den okände soldatens" "var placerad vid foten av Triumfbågen. Den är en verklig världskriget soldats grav, och varje kväll en brand lyser i minnet.



Paris - Triumfbågen / grav Den okände soldatens, Place Charles-de-Gaulle, F-75008 Paris, Frankrike, arc-de-triomphe.monuments-nationaux.fr Notre Dame CathedralThe byggandet av Notre Dame startade i 1100-talet och fortsatte i mer än 150 år. Gå inte enbart för de vackra gotiska arkitektur men historien involverad i katedralen, liksom. Den "" Crypte Arkeologiska Museet "" är en del av katedralen där ruinerna av 16: e-till 18: e-talet hem, och "" Gallery of Kings "har huvudet på 21 kungar av Frankrike, från Childebert I till Philippe Auguste . Huvudena upptäcktes 1977 och sedan har flyttats till Musée de Cluny.



Notre Dame de Paris, Parvis de Notre Dame, F-75004 Paris, Frankrike, notredamedeparis.fr Eiffel TowerProbably de mest identifierbara attraktion i Paris har Eiffeltornet varit stå rak sedan slutet av 1800-talet. Eiffeltornet har två olika plattformar som kan nås med en hiss där du kan få underbar utsikt över staden. På varje plattform är en restaurang, men väldigt dyrt, kan det vara en gång i en unik möjlighet. Detta är en måste-se i Paris.



Tour Eiffel, Champ de Mars, F-75007 Paris, Frankrike, Tour-eiffel.fr

No comments:

Post a Comment