Tuesday, August 9, 2011

Spring floden turnéer i Europa

En hytt på en flod kryssningsfartyg erbjuder natursköna vyer över Europa.Våren är en vacker tid på året, särskilt i Europa. En fjäder flod tur precis rätt att uppleva denna färgstarka säsong på kontinenten, från tulpaner i Nederländerna till Budapest, Ungern. Flera företag erbjuder flod turer på olika platser, bland annat Nederländerna och Belgien, längs Donau från Wien till Budapest och från Amsterdam till Trier, Tyskland. Tulpaner och väderkvarnar TourViking River Cruises har åtta dagars flodkryssningar som bär besökarna att se populära städerna i Nederländerna och Belgien. Dessa kryssningar har avresedatum från mitten av mars till början av april.

Längs vägen gästerna besöka Hoorn, Arnhem, Nijmegen och Kinderdijk i Nederländerna. Då, i Belgien, fartyget seglar till Antwerpen, Gent och Brügge. Då turen tillbaka till Nederländerna för Middelburg att besöka den massiva Deltaverken dammen och fortsätter till Rotterdam. Slutligen passagerare besöka Keukenhof Gardens där den berömda holländska tulpaner i blom.

All-inclusive turer funktionen ombord boende, alla måltider, fri tillgång till trådlöst Internet ombord, städning, tvättstuga, telefon, tv och åtta guidade turer.

Alternativt kan turister bokar flyget genom Viking, vilken inkluderar transport till och från flygplatsen. De kan också boka två extra nätter i Amsterdam före kryssningen.

Viking River Cruises, Inc, 877-668-4546, vikingrivercruisesdotcom A Taste of Donau TourAvalon vattenvägar värdar Donau kryssningar med början i slutet av april varje år kallas A Taste of Donau. Kryssningar fyr-eller fem dagar plus en resa, och passagerare kan boka flygtransporter genom Avalon. Deras mål kundkrets är från Nordamerika och all personal talar engelska.

Deltagarna i de fyra-dagars kryssning börjar i Wien och resor till Budapest, besöka Melk och Dürnstein i Österrike och på väg till Bratislava, Slovakien, innan du ser Budapest. Passagerare på den fem dagar långa kryssning start i Budapest och resa till Wien, stopp i Bratislava, Slovakien, Dürnstein, Melk, Linz och Grein, Österrike.

Turer inkluderar övernattning rökfria boende, alla måltider, telefon, tv, internet, gym, rummet och hårtork. Dessutom är en guidad tur på St Martin's Cathedral i Bratislava och en guidad rundtur i benediktinerklostret i Melk också.

Avalon vattenvägar; 5.301 södra federala Circle, Littleton, Colorado, USA 80.123, 877-797-8791, avalonwaterwaysdotcom Amsterdam till Paris TourAMA Waterways erbjuder en Amsterdam-to-Paris tur som börjar i mitten av april varje år. Turen varar 12 dagar och inkluderar sju nätter ombord en flodbåt från Amsterdam till Trier, Tyskland. Gästerna överförs sedan och tillbringa resterande nätter i Paris. Turen är även på väg från Paris till Amsterdam riktning.

Passagerare njut av en tur kanalbåten i Amsterdam innan segling till Köln vid floden Rhen där de kan ta en promenad. Nästa är Rudesheim, Mainz med option att besöka Heidelberg, Koblenz, Cochem och slottet Reichsburg, Bernkastel, Piesport och Trier. Slutligen överförs de till Paris för de kommande tre nätterna.

Övernatta på skeppet inkluderar internet, TV, sängkläder och kläder, helpension, vin till middagen, ombord levande underhållning, användning av cyklar för att utforska hamnar, och alla transfereringar och lokala skatter. I Paris Hotellet har en frukostbuffé.

Alternativt turister kan boka flygbiljetter via AMA vattendragen med rabatter som erbjuds.

AMA vattenvägar; 21.625 Prairie Street, Chatsworth, Kalifornien, USA 91311, 800-626-0126; amawaterwaysdotcom

No comments:

Post a Comment