Sunday, August 14, 2011

Nattklubbar i Prag

Hem till några av Europas vackraste arkitektur och historiska kvarter, inte nämna världsberömda öl är Prag högt på måste-se listor för europeiska turister och backpackers. Prags uteliv exploderar med samma energi och kosmopolitisk känsla som du hittar i alla stora europeiska stad. Efter en promenad över Karlsbron och titta på solnedgången över Gamla Stan imponerande spiror, bege dig till någon av Prags berömda nattklubbar för en kväll av fina dans och underhållning. Många klubbar är belägna i ombyggda fabriker och lager, vilket ger dem en intressant Östeuropa luft som helt enkelt måste upplevas direkt på plats. MeccaFor en allomfattande, super-trendiga, high-fashion erfarenhet, är Mecka oöverträffad. Beläget i en ombyggd lagerlokal i ett gammalt industriområde strax norr om centrala Prag, lockar denna massiva parti utrymme några av stadens mest glamorösa party-publiken och utlänningar. Saker att komma igång väldigt sent här, de flesta gäster som kommer väl förbi midnatt. Flera av världens främsta DJ: s har spelat här och Mecka kraftfulla ljudsystem garanterar du känner varje slag. Lägg till att dussintals speglade disco bollar, superb belysning och en överdådig läderklädda VIP-rum, och du ser varför det finns alltid en lång väntetid för att komma in Mecka är öppen från 11:00 till 06:00 dagligen.



Mecka, U Pruhonu tre, 170 00 Praha 7, Prag, Tjeckien, 011 420 602 711 225, mecca.cz DuplexThis nivåer takvåning nattklubb betraktas allmänt som en av de bästa och mest exklusiva klubbarna i staden. Duplex gick med "World's Finest Clubs" "grupp 2005, och det är inte konstigt att Mick Jagger var värd sin 60-årsdag fest här under The Rolling Stones" fjärde konsert i Prag. Gästerna kan njuta av awesome utsikt över Wenceslas Square och centrum, nyskapande belysning, och top-of-the-line ljudsystem. Prags bästa lokala och internationella DJ: s spelar här regelbundet, och musiken tenderar att variera en hel del. På grund av sin central plats, lockar Duplex vågor av turister. På plats italiensk restaurang Kogo erbjuder fin italiensk mat och traditionella tjeckiska köket.



Duplex, Václavské náměstí 21, 113 60, Prag 1, Prag, Tjeckien, 011 420 732 221 111, duplex.cz Radost FXPart vegetariskt café, en del retro 70-stil dansklubb med det passande namnet Radost (tjeckiska för "" glädje "") är enormt populär bland Prag klubbmänniskor för nästan tjugo år. Även dansgolvet kan bli olidligt trångt, erbjuder Radost FX klubb massor av alternativ tillhåll lounger för att fånga en paus. Radost FX lockar en blandad publik av raka och homosexuella, kvinnor och män, lokal och internationell. Den enda samlande temat är att alla trendigt klädd, så mycket att dörrvakter har känt att sparka folk upp för ser ut som slobs. DJ: s spelar mest på techno och rave publik även om det finns mer tillgängliga låtar i mixen från tid till annan. Radost FX är öppet dagligen från 22:00 till 05:00



Radost FX Club; Belehradska 120, 120 00 Praha 2, Prag, Tjeckien, 001 420 603 181 500; radostfx.cz

No comments:

Post a Comment