Friday, August 5, 2011

Honeymoon kryssningar i Europa

Europa kan ses väl från ett kryssningsfartyg.Att åka på kryssning till smekmånad tillflyktsort är ett fantastiskt sätt att besöka många underbara städer i Europa med fördelen av endast behöva packa upp en gång under hela semestern. De flesta kryssningsrederier göra all inclusive-paket som ger passagerare lyx att helt enkelt koppla av och njuta av resan. De mest rika och populära europeiska kryssningar involvera Medelhavet och de grekiska öarna, men det finns också ett omfattande utbud av flodkryssningar inom den europeiska kontinenten. Windstar Kryssning - Rom och Barcelona i Rom är en romantisk destination.Etablerade på 1980-talet, Windstar Cruises erbjuder turer ombord romantisk segelbåtar, med lyxigt boende, god mat, vänlig service och en elegant avslappnad atmosfär. The segelbåtar är utrustade med teak trall, eklektisk konstverk och rik interiör trä. Ombord kök erbjuder vegetariska menyalternativ, och det finns en bar på terrassen för cocktails. Besök Windspa för en rad massage behandlingar och träningsprogram.

De segelbåtar är konstruerade för att 148 till 312 gäster, vilket ger resan ett privat yacht atmosfär. Alla sviter ombord på Windstar fartygens erbjuda Bose-ljud lastkajer, plattskärms-tv, mini-barer, lyxiga toalettsaker, garderobsutrymme en sittgrupp och havsutsikt.

Det finns ett bibliotek fyllt med böcker, spel, DVD och internationella tidningar. Cruise Line erbjuder också kostnadsfri stranden och vattensporter som snorkling, vindsurfing och kajakpaddling.

Windstar sju-dagars kryssning börjar i Rom och slutar i Barcelona, ​​besöka längs vägen städerna Porto Cervo, Cagliari och Carloforto i Italien och Mahon, Palma De Mallorca och Valencia i Spanien.

Windstar Cruises, 2101 4. Avenue Suite 210, Seattle, WA 98121, 206-292-9606, windstarcruisesdotcom Seine River Cruise Ta Seine rätt igenom Paris och därefter.Europeiska Bryta och River Cruises erbjuder en romantisk, åtta dagar flodkryssning ner Seine i Frankrike. Denna kryssning, som kallas Cezanne, rymmer totalt 100 passagerare i 50 hytter lyxiga. Nedre däck hytter har tre stora ventiler, medan alla övre däck hytter har en stor bild fönster kan njuta av utsikten över landskap och städer längs flodens strand. Alla hytter är utrustade med inbyggda garderober, en privat dusch och toalett, ett skrivbord, telefon-anslutning och färg-TV. Sängkläder utgörs av duvets med fjäder kuddar.

Fartyget har tre luftkonditionerade däck, med en inbyggd butik, skönhetssalong, bibliotek, tvätt och formell restaurang som erbjuder fyra dagliga måltider och en lounge. Det finns också ett soldäck att njuta av sol och vindar medan drivande ner Seine. Ytterligare aktiviteter inkluderar dans och kvällsunderhållning.

The Cezanne avviker alltid på lördag och besök Paris, Les Andelys, CAUDEBEC-EN-Caux and Rouesn Vernon.

Europeiska Bryta och River Cruises, 25.132 Oakhurst Dr # 130; Spring, TX 77386, 713-240-6753; europeanbargingdotcom Royal Caribbean Cruise Medelhavet Aten, Grekland, kan nås på utvalda kryssning resvägar.Den näst största kryssningsrederierna i världen, var Royal Caribbean International etablerad på 1960-talet. Royal Caribbean har en flotta på några av de mest avantgardistiska kryssningsfartyg, med state-of-the-art bekvämligheter, inklusive en ombord skridskobana och rock-klättervägg.

Ombord Navigator av Seas fartyg, vilket är en del av Royal Caribbean Voyage klassen får passagerare tas på sju natt östra Medelhavsområdet kryssning som börjar och slutar i Rom, besök till städerna Messina på Sicilien, Kusadasi i Turkiet, Aten Grekland, och Iraklion på Kreta.

Navigator of the Seas fartyget är utrustat med basketplaner, pooler, ett kasino och 50-talet stil restaurangkedjan Johnny Rockets. Det finns även högteknologiska mötesrum med en kapacitet på upp till 400.

; Royal Caribbean International, 1050 Västindien Way, Miami, FL 33132, 866-562-7625; royalcaribbeandotcom

No comments:

Post a Comment