Thursday, August 4, 2011

Kosovo Hotell

Resa till tidigare krigszoner kan vara farligt, men Kosovo är fortfarande en i stort sett säker och nu självständiga nation, efter att konflikten med Serbien i slutet av 1990. FN ger för närvarande skydd för denna europeiska stad som har många historiska sevärdheter och flera turistattraktioner i sin huvudstad Pristina. Amerikanerna kan fritt resa ut och in i landet från Makedonien och Albanien, och många hotell erbjuder VIP sviter och amenties till en bråkdel sin kostnad i västra EU. Hotel AdriaThis Hotellet ligger i Pristina Arberia, nära den centrala delen av huvudstaden och många av de internationella ambassaderna. Hotellet erbjuder 17 rum fördelade på fyra våningar och har en utsikt över staden. Alla rum har privat badrum, minibar, tv, radio och väckarklockor. Hotellet erbjuder också tillgång till Internet, 24-timmars säkerhet och transport till och från flygplatsen. Hotellets restaurang serverar italienska, International och vegetariska rätter.



Hotel Adria, Ahmet Krasniqi PN, Pristina, Kosovo, +011 (381) 38 226 222, hoteladria-ksdotcom Hotel OKThis moderna hotell byggdes 2007 och ligger i utkanten av staden med utsikt över Shami bergskedjan. Hotellet erbjuder 20 rum och fyra lägenheter, plus en swimmingpool, en traditionell restaurang Kosovo och en avkopplande trädgård. Hotellet erbjuder tillgång till Internet, parkering och en enorm festvåning med sittplatser för 500 gäster.



Hotel OK; 20.000 Prizren; Pristina, Kosovo, 011 (377) 44 131 761, hotelok-ksdotcom Hotel RozafaThis eleganta och moderna hotell i ligger bara fem minuter från staden Suhareka inne en stor öppen park. De tre våningar Hotellet har 20 rum, däribland standard rum, sviter familj och en Presidential Suite. Hotellet är utrustat med mötesfaciliteter, internetuppkoppling och ett litet businesscenter. Fastighetens hotell och bar erbjuder modern och traditionell europeisk mat.



Hotel Rozafa, RR. Brigada Nr. 123, Suhareka, Kosovo, +011 (377) 44 184 235, ingen hemsida Hotel PejtonAlso ligger i landets huvudstad är mellanregistret Hotel Pejton, en populär plats för journalister och internationella arbetare. Två av VIP-rum har jacuzzi, och alla rum har eget badrum, en TV, balkong, luftkonditionering och rumsservice. Hotellets restaurang och bar serverar traditionella östeuropeiska mat, och hotellet erbjuder ett träningspass centrum och ett företag station med tillgång till Internet.



Hotellet Pejton; Pashko Vasa 14a, Pristina, Kosovo, +011 (381) 38 22 22 04, ingen hemsida

No comments:

Post a Comment