Wednesday, August 3, 2011

Europas bästa Spa

En bra Spa är svårt att hitta - men inte i Europa. Europa inte only har några av bästa spa i hela världen med uppfriskande och välgörande hälsobehandlingar men även en del av det mest eklektisk och nyskapande spas around. Om du letar efter ungdomens källa, bege dig till Europa där stora företag möter en spirande industri ungdom förnyelse. Europeiska spa inslag också några av de mest innovativa design och holistiska behandlingar, vilka är säker på att du mår bättre såväl fysiskt som mentalt. Anti-Aging SpasIf du letar efter vissa ungdomliga rejuvenation utan att bryta ditt bankkonto, kolla in Terme di Spa and Golf Resort i Saturnia, Italien. Gästerna utvärderas enligt sjukdomshistoria och stress nivåer som rör hud, flexibilitet och kropp. Behandlingar på denna lyxiga spa kan innehålla mikroorganismer dermabrasion (fylld med diamantbaserade scrub) och Restalyne injektioner och mer.



Det finns också andra alternativ, såsom Capri Palace's Beauty Farm, som har utmärkt celluliter minskning behandlingar och är känd för sin Etapp School, som specialiserat sig på benet skönhet och hälsa.



Om du letar de-stress från en intensiv arbetsvecka eller att begränsa effekterna stress har på ditt utseende, ser längre än Mavida Balance Hotel and Spa i Salzburg, Österrike. Detta spa fokuserar på psykisk balans så mycket som fysiska välbefinnande. Det har en unik IL-DO avslappnande kropp ljus behandling sade att minska smärta, oro och sömnlöshet.



Terme di Saturnia Spa, Loc. Follonata, 58014 Saturnia (Gr), Italien, (056) 4600 111, termedisaturnia.it



Capri's Palace Skönhetsfarm, via Capodimonte, 14, 80071 Anacapri (Na), Italien, (081) 9.780 505, capripalacedotcom



Mavida Balance Hotel and Spa, balans Hotel GmbH, Kirchenweg 11, 5.700 i Zell Am See, Österrike, (43) 6.542 5.410, mavida.at High-End SpasThere är några spa i Europa som ger en omfattande lista med alternativ, men ändå tillgodose high-end marknaden. Kolla Cinq Mondes Spa på Beau Rivage Palace i Lausanne, Schweiz. Detta spa också ett unikt asiatisk aspekt till dess behandlingar, inklusive ayurvedisk massage och japansk Ko Bi Do akupressur sätt.



Bör du också kolla Barnsley House i Gloucestshire, England. Supermodellerna Kate Moss och Elizabeth Hurley är en av de gäster som har besöks detta spa och hotell, vilket är känd för sin helhetssyn tjänsterna. Nästan alla av behandlingarna genomföra det brittiska märket REN, som är känd för produkter som är fria från starka kemikalier.



Beau-Rivage Palace, Place du Port 17-19, CH 100 Lausanne 6, Schweiz, (410) 21/613 33 33, brp.ch / uk



Barnsley House, Cirencester, Gloucestershire GL7 5EE, Storbritannien, (012) 85 74 0000, barnsleyhousedotcom Top DesignThe Vigilius Mountain Resort and Spa i Sydtyrolen, Italien, kombinerar rustik elegans med modern överklagande. Särskilt anmärkningsvärd är den oändliga poolen, som är en pool ansluten till en bäck som har utsikt över de tyrolska bergen. De spa också specialiserat sig på kroppen skalar featuring tyrolska äpplen, malda majs och berg honung.



Att notera är även Spaciomm i Barcelona, ​​Spanien, som kombinerar modern design stil med inslag av sten, silke, järn och ved. Detta spa sport ett elegant utseende och erbjuder sin egen linje av tjänster såsom ayurvedisk massage Pilates och bubbelbad.



Vigilius Mountain Resort and Spa, Vigiljoch Mountain, I-39011 - Lana, Sydtyrolen, Italien, (0039) 0.473 55.660; vigilius.it



Spaciomm, Rosellón 265, 08008 Barcelona, ​​Spanien, (00) 800 37 46 83 57; designhotelsdotcom

No comments:

Post a Comment