Monday, August 22, 2011

Bussresor i Danmark

Bussresor i Danmark kan ta internationella besökare till dussintals turismen belyser samtidigt hålla transport genom både staden och landsbygden enkelt och lätt. Vare sig du letar efter en öppen topp busstur i Köpenhamn där du kan få av och på till museum och andra kulturella sevärdheter, eller en heldags tur till landet, kan bussresor Danmarks vara din guide till topp destinationer. Köpenhamn City rundtur med BusThe Open Top buss erbjuder turister en hop-on, hop-off förhållningssätt till Köpenhamn stadsrundtur, som hanterar flera bussar dagligen och stannar vid 25 olika destinationer inom staden Köpenhamn. När besökare köper sitt dagliga lott kan de fylla en timmes resa och att bryta deras tur upp under dagen, få av och på vid någon av de utsedda stannar. I Köpenhamn City Tour erbjuder också ett alternativ där resenärer har endast sitt ursprungliga buss på en linje som varar i en timme, men fortsätter hela tiden med utsedda stannar endast för foto-ta möjligheterna. Turen är tillgänglig på sex språk och träffar alla de stora Köpenhamns sevärdheter, däribland flera museer, den kungliga familjens Vinterpalatset och Lilla sjöjungfrun inspirerades av det arbete av Hans Christian Andersen. Staden och hamnen Tour kombinerar en Köpenhamn stadsrundtur med en kanalkryssning, där gästerna iväg på bussen och överför till en båt att sluta kretsen. Köra sammanlagt 2 ½ timmar och finns på åtta språk, passerar turen National Gallery, Kungliga slottet och Gefion Fountain med buss, och överföringar till vatten färdas den gamla fiskmarknaden. Kanalen Leden fortsätter med en båttur förbi arkitektur i Köpenhamn och ett besök på lilla sjöjungfrun.



Danmark Tours, PO Box 500279; Atlanta GA 31150, (770) 441-6478, denmarktours.net Natur och slottet rundtur med BusSeveral bussresor Danmark fokuserar på den medeltida staden Helsingör, känd för att vara fastställande av Shakespeares pjäs Hamlet. Hamlet slottsvisning är en fem timmars bussresa till Helsingör som stannar vid Frederiksborgs slott, Kronborg och Fredensborg Slott, samt Hamlets slott. Norra Själland slottsvisning tar besökarna med buss från Köpenhamn på en sju timmar lång resa genom landskapet, även besöka Hamlets slott och Frederiksborgs slott i Helsingör. Sweden Tour tar 7 ½ till åtta timmar att genomföra med buss och båt, träffar några av höjdpunkterna i Danmark turismen och behandlar besökare till vissa historiska danska platser i dagens Sverige, bland annat Helsingborg och Lund.



Danmark Tours, PO Box 500279, Atlanta, GA 31150, (770) 441-6478, denmarktours.net Grönland Bus ToursAnother Danmark turism alternativ för dig som vill avvika från de stora metropolerna är att resa till ön Grönland, en autonom land utanför Nordamerika som är en del av kungariket Danmark. Kangerlussuaq Tourism erbjuder flera alternativ busstur för resenärer till Grönland. En två timmar Bussresan tar besökarna på en guidad tur i Kangerlussuaq och större platser i staden, medan en åtta timmars krets via buss utför besökare ut till utflyktsmål av granat Rock. I paketet ingår två timmars vandring.



Kangerlussaq turism, Box 49, DK-3910 Kangerlussaq, Grönland, 299 841 098; greenland-guide.gl/kangerlussuaqtourism/tour-more.htm

No comments:

Post a Comment