Wednesday, August 24, 2011

Restauranger i Rom för frukost

Antika romerska frukost bestod av att äta ens dagliga bröd. Ibland var det bevattnas med russin, ost och oliver. Det var ofta doppad i vatten eller rött vin. Roman aristokrater ätit frukt, grönsaker och kött samt dagliga bröd. I gamla tider var det tradition att äta med fingrarna. Idag romerska restauranger erbjuder bufféer av mat, men traditionen av bröd är fortfarande ses i olika bakverk som serveras med en typisk italiensk frukost. Buon appetito. Restaurant Les EtoilesRestaurant Les Etoiles är underbart sätt att börja dagen, uppflugen upp högt över Hotel Atlante Star i en takträdgård. Det är glänsande med blommiga färger och ligger i närheten av hotellets takterrass och bar, La Terrazza Paradiso.



Les Etoiles takrestaurang har utan tvekan en de vackraste panoramautsikt över Rom finns. Takterrassen Restaurangen erbjuder exklusiv utsikt över Vatikanen, Peterskyrkan och den historiska staden. Du kommer också att njuta av den omgivande trädgården och organiska kulinariska läckerheter odlas direkt på platsen.



Restaurant Les Etoiles, Hotel Atlante Star, via Giovanni Vitelleschi 34, 00193 Rome, Italien, (06) 6.873.233; atlantestarhoteldotcom La Terrazza dell 'EdenLa Terrazza dell' Eden serverar frukost på Hotel Eden 7:00 till 10:30 varje morgon. Den milsvida vista i den antika staden från restaurangen är hisnande ses från sjätte våningen matställe.



Stämningen är god mat i sin mest eleganta. Frukost på La Terrazza måste avnjutas, inte rusade, att njuta av felfri service och eleganta omgivningar i den berömda taket platsen.



La Terrazza dell'Eden, Hotel Eden, Via Ludovisi 49, 00187 Rome, Italien, (06) 478.121, starwoodhotelsdotcom Hotel Forum RomeThe Hotel Forum Rome är ett 4-stjärnigt hotell som erbjuder en takterrass med restaurang som serverar frukost på 7:00 till 10:30 am dagligen. Om vädret tillåter kan du också sitta på takterrassen för frukost. Ingredienser är ekologiskt producerade lokalt och menyn erbjuder vegetariska rätter också.



Äggröra för internationella gäster är tillgängliga, och botade italiensk skinka och bakverk är några av de godsaker som serveras med italiensk frukostbuffé. Dessutom är synen på den antika romerska arkeologiska platsen nedanför takrestaurangen en minnesvärd skillnad på Hotel Forum Restaurant.



Hotel Forum Restaurang, Hotell Forum i Rom, via Tor de 'Conti, 25-30, 00184 Rome, Italien, (06) 6.792.446; hotelforumromedotcom

No comments:

Post a Comment