Saturday, August 27, 2011

Nattklubbar i Schweiz

Schweiz erbjuder en mångfald av natt-klubbverksamhet alternativ för både lokalbor och turister, från avancerad techno hallar och intima lokaler rock till klubbar höft jazz och full blåsa visar arena. Många klubbar inte får gå förrän efter midnatt eller 1 på morgonen och det är inte ovanligt för partiet att pågå fram till soluppgången. Livemusikklubben på sjön ZurichRote Fabrik är en klubb och gemenskap utrymme som är värd cirka 100 konserter och fester varje år. Bokar en internationell förteckning över hip-hop, rock, indie, jazz och reggae, värdar Rote Fabrik konserter och fester på fyra ställen på sjön förening. The Aktionshalle sittplatser år 1300 och värd för stora akter, Clubraum sittplatser 600 och värdar små händelser och den intima restaurangen Ziegel oh Lac rymmer 200 personer. Under de varmare månaderna, värdar Rote Fabrik utomhusfestivaler vid sjöstranden sommaren skede. Rote Fabrik hemsida erbjuder ett stort kalender som uppdateras regelbundet. Den ger också information om biljett kostar och beställning.



Rote fabrik, Seestrasse 395, 8038 Zürich, Schweiz, +41 (0) 44 485 58 58, rotefabrik.ch framtid ClubbingHive är en plats som syftar till att förnya klubbkultur. Erbjuder avancerad elektronisk musik, en modern inredning och en socialt liberal atmosfär, har Hive blivit en favorit i Zürich för de som vill åka till parter som är avslappnade, höft och odlade. Den har två våningar och ofta spelar elektronisk musik på ett och indie rock på den andra. Hive erbjuder ett omfattande utbud av lokala schweiziska öl. På torsdagar den är värd en minderårig natt (19 och uppåt) och på helgerna det är öppet för kvinnor 21 och uppåt och män 23 och uppåt (januari 2010).



Bikupa, Geroldstrasse 5, 8005 Zürich, Schweiz, +41 (0) 44 271 12 10, hiveclub.ch Stämningen JazzOne av de mest populära och kända europeiska jazz arenor, är Moods inrymt i en före detta industribyggnad som har omvandlats till en elegant jazzklubb. Med en internationell blandning av kända jazzmusiker och upp-och-kommande akter, har Moods tecknat folksamlingar sedan starten 1991. Beläget i centrum av trendiga Zürich-West, är Moods nära andra barer, klubbar och restauranger. Moods värd konserter och evenemang sju kvällar i veckan och sena uppsättningar fredagar och lördagar (januari 2010).



Moods, Schiffbaustrasse 6, 8005 Zürich, Schweiz, +41 (0) 44 276 80 00; moods.ch

No comments:

Post a Comment