Friday, August 19, 2011

Restauranger Via Castelfidardo i Rom

Via Castelfidardo är en lång smal gata i San Giovanni område i centrala Rom. Det är nära till järnvägsstationen Termini, en halvtimme från flygplatsen Ciampino och hem till olika prisvärt och bekvämt hotell, bed & breakfast, och restauranger (ristorantes). Det är en idealisk, mitten prissatta turist och semester destination som är nära till transport och populära webbplatser i Rom, som Colosseum. Det finns en mängd olika ställen att äta på Via Castelfidardo och kringliggande gator, från hemlagad lokal mat till skaldjur till pizza. Ristorante da VincenzoRistorante da Vincenzo är en härlig familjeägt restaurang som förbereder hemgjord pasta, kött, Roman måltider och specialiserad på fisk och skaldjur. Efter halva prissatta meny är ett sortiment av traditionella italienska rätter, uppskattad av turister och lokalbor.



Personalen talar italienska, engelska, franska och nederländska som en artighet för kunderna. Restaurangen har öppet för lunch och middag sex dagar i veckan, utom söndagar.



Ristorante da Vincenzo, via Castefidardo 6, Rom, Italien 06 484.596, +39 (089) 875 128, davincenzo.it Trattoria al Camoscio D'AbruzzoTrattoria al Camoscio d'Abruzzo är en charmig och mysig restaurang i Independence Square Inn, en modern bed and breakfast. Här serveras en fräsch säsongsbetonad meny som ändras varje månad med tillgängliga lokala livsmedel.



Medelhavet och Abruzzo köket är prisvärd och serveras i en bekväm atmosfär med god service.



Trattoria Al Camoscio D'Abruzzoare, Via Castelfidardo 74, Rom, 78 Italien, 00185, 39 3.487 573 0.310; independencesquareinndotcom/index-2.html Ristorante Monte ArciRistorante Monte Arci är en liten kvarterskrog som serverar billig hemlagad rejäl sardiska och romerska rätter, fisk och pizza.



Grönt och vitt spaghetti, herbed lammkorv med pecorinoost, och pasta med musslor är några av de rätter på menyn. Restaurangen är stängd under augusti månad.



Ristorante Monte Arci, Via Castelfidardo 33, Rome, Italien, +39 06 494, ristorantemontearcidotcom Il Molo 91 SNCIl Molo 91 SNC är ett medeltungt prissatta sardiska fisk-och skaldjursrestaurang med en antipasto buffé. På engelska namnet kan översättas till Pier 91.



Il Molo 91 SNC, Via Castelfidardo 12, Rome, Italien 00185; +39 06 420 1208 3 Ristorante Andrea PizzeriaRistorante Andrea Pizzeria är en billig pizzeria där turister och lokalbefolkning kan ta en snabb billig lunch i närheten av järnvägsstationen.



Ristorante Andrea Pizzeria, Via Castelfidardo 30, Rome, Italien 00185; +39 06 486848

No comments:

Post a Comment