Friday, August 26, 2011

Turism Resurser Paris

Turist resurser bidra till att göra resor till Paris enkelt och roligt.Paris "stad i ljus", "lockar besökare för sin mat, museer och kultur. På natten kända strukturer som Eiffeltornet och Sacré Coeur är badar i ljus. Turismen är en viktig industri --- under 2009 över 800.000 turister besökte Paris. Både regeringen och turistnäringen har gick samman för att ge utländska besökare med resurser för att göra varje resa enkel, trevlig och säker. Pariskonventionen, och Besökarens BureauFounded av Paris stadsfullmäktige och Paris handelskammaren, ger presidiet många besökare tjänster. Företrädare talar engelska och kan hjälpa till med boende, restauranger och sightseeing. De kan också föreslå rundvandringar och ger information om sevärdheter precis utanför Paris, såsom Versailles. Sex kontor finns Paris, med en vid Gare du Nord, järnvägsstationen där många besökare exit efter en resa från Charles de Gaulle-flygplatsen. Presidiet fungerar också (säsong) Välkommen Ambassadors program, där anställda hjälpa turister från kiosker i hela staden.

Pariskonventionen och Visitor presidium, 25, rue des Pyramides, 75001 Paris, 011-33-892-68-30-00, parisinfodotcom RATP --- Paris transporta tunnelbana (eller "" Metro ") samt bussar och tåg ansluta alla turist distrikten i Paris. RATP, den organisation som driver den massiva systemet ger turister med enkel transport alternativ. RATP erbjuder ett pass utformat för turisten --- Visit Paris resekort. Den är giltig för alla tjänster, och får köpas för en dag, eller upp till fem dagar i följd. Pass kan köpas i alla metro biljett fönster eller Paris Visitor's Bureau. RATP turist webbkartor gör det lätt för utländska turister att navigera i systemet. Engelska kartor kan laddas ner från webbplatsen, och finns även på biljetten bås. Särskilda dubbeldäckade bussar --- heter "öppna turné ""--- med kommentarer i engelska cirkulera bland turistattraktioner, och ryttare kan få av och på som de vill. Ett separat biljett krävs, men reduceras med ett besök Paris resekort.

RATP, 54, Quai de la Rapee, 75599 Paris Cedex 12, 011-33-892-69-32-46, ratpdotcon Prefecture de police - Paris SafetyWhile våldsbrott är sällsynt, tjuvar verkar i turistområden och småbrottslighet är vanligt . Ett speciellt program tjänar besökare, och dessa turist-orienterade polis finns på någon av 100 offentliga mottagningsställen i staden. Medlemmar som talar engelska bär brittiska flaggan stift, och är utbildade för att besvara frågor och ge säkerhetstips för besökare, samt ge riktningar. I händelse en turist är ett brottsoffer, de kan hantera även rapportering och upplösning process i Engelska.

Prefecture de police, Avenue du Parc des Princes, 75016 Paris, 011-33-47-03-60-00, prefektur-polis-paris.interieur.gouv.fr American Express ExpressAmerican kontor erbjuda engelsktalande personal som kan hjälpa med kommersiella transaktioner, såsom valutaväxling och inlösen av resecheckar. Kontor kan också ge lokala turistinformation.

American Express, 11, rue Scribe, 75009 Paris, 011-33-153-30-99-00, amextravelresourcesdotcom

No comments:

Post a Comment