Monday, August 15, 2011

Amsterdam bästa nattklubbarna

Amsterdam, är NetherlandsAmsterdam känd för sina kanaler, historik, cyklister och, ja, Red Light District. Som i många större städer finns det ett aktivt nattliv som kan behaga någon smak. Vare sig du letar efter en dansklubb eller en plats där du kan lyssna på musik, är Amsterdam sannolikt har det. The ConcertgebouwThe Concertgebouw, eller "konserthuset" "på holländska, går tillbaka till 1888. Om du är på humör för en kulturell upplevelse, är det värt resan, eftersom den inrymmer Kungliga Concertgebouw Orchestra. Ni kan räkna med föreställningar dagligen, och om du har tur kan du besöka under det årliga Holland Festival i juni, där musiker från hela världen besöker och utföra. Stopp i runt lunch mellan oktober och juni, och du kommer sannolikt få en gratis repetition.



Concertgebouw, Concertgebouwplein 10, 1071 LN Amsterdam; 0.900 671 83 45, concertgebouw.nl / engelska MelkwegThe Melkweg är en bra mix för dem som vill en musikalisk upplevelse med en klubb atmosfär. Det är främst känd hosting levande musikaliska akter under veckan, men på helgerna kan du ofta hitta klubben värd danstillställningar. Om du är intresserad av globala musik, kan denna klubb vara ett ställe att besöka eftersom det har ett rykte om att ha dess puls på nya och varierande musik. Lokalen blir är Name, "" Vintergatan "" i engelska, från sitt ursprungliga syfte, vilket var ett mejeri fabrik. Om du är hungrig, har du tur: Melkweg också har en egen restaurang.



Melkweg, Lijnbaansgracht 234a, 1.017 PH Amsterdam, Nederländerna, 31 (0) 20 531 8181, melkweg.nl Power ZoneThe Power Zone är riktigt till sitt namn och kallas mega-klubb. Denna klubb kan packa i mer än 5.000 beskyddare åt gången. Om du vill besöka, måste du våga utanför centrum. Men får du ett smakprov på ett annat område eftersom det är beläget i en industriell region och det är nå med tunnelbana. De två våningar klubb har flera dans områden men också värd ett fåtal lounge områden med soffor när man är trött ut från dans.



Power Zone, Daniel Goedkoopstraat 1, 1096 BD Amsterdam, Nederländerna, 020 6.818.866; powerzone.nl

No comments:

Post a Comment