Saturday, August 20, 2011

Stora Tours i London

Tower Bridge i LondonThough det kanske inte verkar så vid första, är London en stor promenader stad. Ett av de bästa sätten att uppleva London och lära sig lite om dess historia är att ta en promenad. Dessa sträcker sig från två timmar till en hel dag. Välj bland mer allmänna turer som ger dig en bra översikt över staden, eller en av de mer specialiserade turer som passar dina personliga intressen. Rundvandringar kommer att gå på regn eller solsken, men om du inte vill bli blöt, kan du alltid ta en buss eller en svart taxi turné. Walking ToursThe bästa rundvandringar arrangeras av London Walks. Den erbjuder massor av olika turer varje dag, varje leds av en kvalificerad Blå Badge guide. Många av dessa guider är utbildade skådespelare som är experter på att föra historien till liv. Du kan hitta en lista på utflykter och beskrivningar på walksdotcom. Det finns ingen anledning att boka i förväg. Bara dyka upp på anvisad plats och leta efter guide, som kommer att hålla upp en skylt. De mest populära turerna inkluderar Jack the Ripper promenad "," Ghosts of Gamla Stan "" och "" spioner "& Spycatchers 'London." " A London promenad kostar 7 pounds (5 pounds för personer över 65).

London Walks, +44-020-7624-3978, walksdotcom Bus ToursThere finns flera företag som erbjuder bussresor i London. The Original London Sightseeing Tour är den populäraste. Du kan inte missa turen öppna topp bussar. Den bästa delen av turen är att det är mycket flexibel. Din biljett kommer att gälla under 48 timmar från köptillfället. Du kan få på bussen på någon av dussintals stopp. Bo på så länge du vill lyssna till kommentaren. När du ser något som intresserar dig, hoppa av och se sig omkring. Du kan få tillbaka på en annan buss senare. Bussar går var 15 till 20 minuter. Biljetter kostar 24 pounds (12 pounds för barn under 15).

The Original London Sightseeing Tour, +44-020-8877-1722, theoriginaltourdotcom Black Cab ToursLondon svart hytter är ikonisk. De är bra för ta sig runt staden, men kan även användas att ta en privat tur. Välj från mer än ett dussin linjer, inklusive de klassiska London Tour, Harry Potter Tour, gamla London Pub Tour och den kungliga turné. Den kunniga taxiförare visar sevärdheter och ger dig lite av historiska och geografiska uppgifter om vad du ser. Turerna cost 145 pounds per hytt för 2 ½ till tre timmar.

London Black Cab rundturer, +44-020-8523-8555, londonblackcabsightseeingtoursdotcon /

No comments:

Post a Comment