Tuesday, August 16, 2011

Barcelona Nattklubbar

Barcelona, ​​SpainWith en enorm unga befolkningen och en kultur som siesta på eftermiddagen och stannar utanför sent på kvällen, är Barcelona en stor stad att besöka om du älskar nattlivet. Nattklubbar i Barcelona allt från sofistikerade klubbar öppna till stranden för att gömda barer i gamla sten bergrum. Med ett rykte om konsten och en blomstrande lokal musikscen, har du inget problem att hitta den perfekta nattklubben i Barcelona, ​​Spanien. Carpe Diem ClubCarpe Diem, vilket betyder fånga dagen på latin, är en av de hetaste klubbarna i Barcelona. Med en stor terrass som vetter mot Medelhavet, vita gardiner sängar som du kan koppla av och titta på publiken, buddhistiska statyer och ljus spridda runt rummet, och ett stort dansgolv, är Carpe Diem populära tillhåll för de klubbar alla dagar i veckan .

Carpe diem Club; Passeig Maritim 32, Port Olimpic, Barcelona, ​​Spanien 08003, +34-93-224-04-70, cdlcbarcelonadotcom Sidecar Factory ClubKeeping med grunge och rock-n-roll rötterna sedan 1982, är värd Sidecar lokala banden nattliga, och på helger populära Barcelona DJs snurra låtar. Alla typer av musik är välkommen från indie rock till electro to breakbeat. Missa inte måndagskvällar för anti-karaoke, där människor klär ut sig till kända artister och läpp synk till klassiska låtar.

Sidecar Factory Club; Placa Reial, 7, Barcelona, ​​Spanien 08002; +34-93-302-15-86; sidecarfactoryclubdotcom Antilla BCN latin ClubHome till Karibien Cultural Center i Barcelona är Antilla BCN Latin Club också hem till den största latinska dansscenen i staden. På helgerna, är levande salsa spelas med hela orkester tills wee timme 06:00 Är du rostig i salsa dans, ta en av många klasser erbjuds under veckan.

Antilla BCN Latin Club; Carrer Aragó 141, Barcelona, ​​Spanien 08002; +34-93-451-45-64; antillasalsadotcom Elephant ClubFor en klassisk kväll ut, bege dig till den eleganta Elephant Club. Dekorerad med guld statyer elefanter, ljus, gardiner siden och dolda soffor, detta dekadenta klubb ligger i en renoverad herrgård. Berömd för sina utomhus dansgolv på terrasser bland hängande trädgårdar, är Elephant ett måste när du besöker Barcelona.

Elephant Club; Avenida de los Tilos, 1, 08034 Barcelona, ​​Spanien, +34-93-334-02-58, elephantbcndotcom RazzmatazzIf du inte vet vilken typ av musik du är på humör för, är Razzmatazz klubben för dig . Detta vansinnigt enorm klubb är indelad i fem separata områden, varje med fokus på en annan stil av musik. För indie rock, prova Razz Club. För techno och house, träffa Loft. Techno pop är det passande namnet Lolita Room. Electro pop är i Pop Bar och electro klippa i Rex Room. Din kuvertavgift kommer vanligtvis får du tillgång till alla rum.

Razzmatazz, Carrer Pamplona, ​​88, Barcelona, ​​Spanien 08018, +34-93-320-81-67, salarazzmatazzdotcom

No comments:

Post a Comment