Monday, August 8, 2011

Nattklubbar i Kiel, Tyskland

Lasrar på en natt clubKiel, Tyskland, är en stor semester plats för familjer. Den är en stad rik på historia och kultur och erbjuder en underbar, unik shoppingupplevelse. Kiel är en universitetsstad, innehåller en flottbas, och har en hel del städer charm. Man kan tillbringa dina dagar tittar på populära årliga seglingsevenemang och Marstrand dina kvällar på en av stadens berömda nattklubbar. Luna ClubThe Luna Club är ett bra ställe att hitta en unik musikval samt mycket duktiga DJs som spelar många olika musikstilar, allt från hus till techno till reggae till elektronisk. Detta populära klubb, som ligger i Bergstraße, tar ut en minimal avgift täcker, men du kanske vill ringa vidare att kontrollera därför att det ibland finns nationellt erkända DJs utför, och locket sedan kunde bli betydligt högre.



Luna Club, Bergstraße 17?24.103, Kiel, Tyskland?, 0431-5192176, lunaclubdotcom Efter DarkThe liten men alltid fullt Efter Dark Club är stället att gå i Kiel för långa festkvällar av soul, house och klassiker dans. Den behagligt privat och ombonad atmosfär på platsen ger en problemfri natt ut bland folk som är öppna och unga i sinnet. Fredagskvällarna är särskilt populära när DJ: s från hela blanda beats här.



Efter Dark, Legienstraße 22, 24103 Kiel, Tyskland, 0.431-2.068.353, Afterdark-kiel.de MAX Disco Kiel DiscothekMAX Disco Kiel Discothek är mindre än två miles från stadens centrum, och du kan ta en liten promenad för att komma dit. Det är i Eckernfoerder Strasse på hörnet av Eichhofstrasse. Det är en modern nattklubb med ett stort dansgolv. Ofta klubben värd för speciella händelser på helgerna och ibland erbjuder fri entré. Studenter behöver inte betala fullt pris, men du måste ta din studentlegitimation med dig. Dessutom erbjuder klubben en födelsedag speciell för CELEBRANT och en gäst som inkluderar fri entré och en gratis drink. Andra födelsedag specialerbjudanden är för större grupper på upp till 20 personer och inkluderar särskilda avgifter.



MAX Disco Kiel Discothek, Eichhofstraße 1, 24116 Kiel, Tyskland, 0431-12299-50, max-kiel.de

No comments:

Post a Comment