Wednesday, August 3, 2011

Barer och nattklubbar i Darmstadt, Tyskland

En traditionell tysk "massa" d: beerDarmstadt, Tyskland, är en stad med stor resealternativ, med tanke på dess relativt liten befolkning. Beläget strax söder om Frankfurt i delstaten Hessen, har Darmstadt en blomstrande öl kultur och är hem till klubbar för alla, oavsett om du är student eller Raver. Staden har också traditionella pubar och hallar öl för en livlig tysk allsång eller en mysig omgång kort. Goldene KroneThis populär Darmstadt Klubben har ett dansgolv och en liten biograf och är platsen för regelbundna konserter. Ett typiskt kväll besök här kan vara allt från indie natten till DJs till Mick's Blues måndagar varje måndag kväll.



Goldene Krone, Schustergasse 18, 64283 Darmstadt, DE, Telefon +49 61 51 21 352, Goldene-krone.de Das StellaSleek möbel och en stads-inspirerad inredning är populära Darmstadt mer socialt medveten publik. Denna posh klubb har en annan musiktema de flesta dagarna i veckan. Det finns en student natt, hus musik natt och Stella är ofta värd populära dans DJs. Drick specialerbjudanden erbjuds de flesta kvällar.



Das Stella, Rheinstraße 40, 64283 Darmstadt, DE, Telefon: +49 61 51 308 2750? ; Dasstella.de / SchlosskellerLiterally översätta till "" slott källaren "," detta är en student-ledda pub med disco i källaren i Darmstadt slott. Beläget i centrala Darmstadt, låter Schloßkeller du dansa hela natten i en källare med välvda tak och billiga priser. Denna klubb är väl känt för sin vänliga folk och bra priser, liksom kul temafester varje kväll i veckan och utomhus filmvisningar på sommaren.



Schloßkeller, Hochschulstrasse 1, 64289 Darmstadt, DE, Telefon +49 61 51 63 117, asta.tu-darmstadt.de/schlosskeller Grohe BrauereiGrohe is Darmstadt bästa lokala öl och har bryggts i nuvarande lokaler sedan 1944. Stoppa in Grohe för en traditionell tysk mat och en pint "" Helles "," men kom ihåg att kolla öppettider innan ett besök, detta är inte en nattklubb, och den sluter runt 4 pm under veckan, vilket gör det till ett utmärkt lunch plats efter din bryggeri turné!



Grohe Brauerei, Nieder, Ramstädter-Strasse 3, 64283 Darmstadt, DE, telefon: +49 61 51 42 52 55, GROHE-gastro.de / En Sibin Irish PubAnother tränger glädjande pub i små Darmstadt är en Sibin. Även om det är en irländsk pub, erbjuder det quiz nights "och karaoke olika kvällar i veckan och är också känd som en livemusik. En Sibin erbjuder också mat specialerbjudanden och open mic nätter. Detta är en pigg pub med mycket för både ortsbor och besökare.



En Sibin Irish Pub, Landgraf-Georg-Strasse 25, 64283 Darmstadt, DE, telefon: +49 61 51 20 452? ; Ansibindotcom / RatskellerFor en ölhall upplevelse, besök Ratskeller på de viktigaste City Market Place. Bryggeriet och ölhallen utsikt över slottet och är i bra närhet till många andra platser i det stora torget. Det är öppet fram till den 1 är mest nätter. Här kan du få en livligare smak av en av Darmstadt äldsta brygd. Om du besöker under dagen, erbjuder Ratskeller även bryggeri turer.



Ratskeller, Marktplatz 8, 64283 Darmstadt, DE, Telefon: +49 61 51 26 444? ; Ratskeller-darmstadt.de /

No comments:

Post a Comment