Thursday, August 4, 2011

London Theatre & Hotell

London är det yttersta resmål för en teater. Inte bara har några av de bästa teatrarna i världen, men många av dem är statligt subventionerade, vilket gör teater pågående förvånansvärt överkomligt. Se legendariska brittiska skådespelare som Ian McKellen, Patrick Stewarts, Michael Gambon, Helen Mirren och Judy Dench trampar styrelserna i West End. Nationella TheatreThe National Theatre är egentligen tre teatrar i en: Olivier, den Lyttelton och Cottesloe. Ligger på South Bank bredvid British Film Institute, är den nationella ett måste för alla teater. Med flera visar att spela i rep, är det naturligtvis att bli något på att du kommer att gilla. Om den visar dig vill se är slutsåld, var inte orolig. Du kan fortfarande få en biljett om du vänder upp tidigt på morgonen. Dag säten går att köpa på 9.30, men för populära program, kan du behöva komma dit mycket tidigare.

Nationalteatern, södra stranden, London, SE1 9PX, +44-020-7452-3000, nationaltheatredotcom.uk Royal Court TheatreThe Royal Court är hemmet av de bästa nya skrift i London. Förutom stora huset finns en mindre svart ruta teater på övervåningen. Var noga med att boka i förväg som de flesta låtar sälja ut tidigt. Det finns en härlig café nere för en före eller efter-show dricka. Bokhandeln säljer kopior av låtar skript för bara £ 3.

Kungliga Court Theatre, 50-51 Sloane Square, London SW1W 8AX, +44-020-7565-5000, royalcourttheatredotcom Shakespeares GlobeNot långt från National står Shakespeare's Globe, en reproduktion av den ursprungliga teatern som stod på South Bank i skaldens gånger . Teatern är öppet för väder och vind, så det finns inga föreställningar på vintern. För den ultimata Shakespearean erfarenhet, få en av de 5 £ Ståplatser och njuta av prestanda vägen de lägre klasserna gjorde in elisabetanska tiden.

Shakespeare's Globe; Bankside; 21 Nya Globe promenad; London SE1 9DT; +44-020-7902-1400; shakespeares-globedotcom Strand slottet HotelWith rummen börjar på bara £ 54 pro natt (i mars 2010), är Strand Palace Hotel mycket populärt bland turister. Läget är perfekt för att fånga en spela på nationell eller i West End. Rummen är inte stora men är fullt tillräckliga.

Strand Palace Hotell, 372 Strand, London, WC2R 0JJ, +44-020-7836-8080, strandpalacehoteldotcon The GrandThe Grand ligger i hjärtat av West End, precis vid Trafalgar Square. Det är inom bekvämt gångavstånd från South Bank och protokoll från ett dussin West End teatrar. Hotellet har gratis Wi-Fi i alla rum och en 24-timmars concierge-service.

The Grand, 8 Northumberland Ave. London, WC2N 5BY, +44-020-7839-8877, thegrandattrafalgarsquaredotcom

No comments:

Post a Comment