Thursday, August 18, 2011

Aktiviteter att göra i Rom, Italien

Den berömda Fontana di Trevi lyser på kvällen.Besökare i Rom kommer inte att ha några problem att hitta tillräckligt göra. Kan faktiskt det största problemet för turister att besluta vad de vill se. Det finns så mycket att se och göra i den eviga staden som ser allt på bara några dagar är en omöjlig uppgift. Nästan alla kommer dock att gå till Vatikanen, Fontana di Trevi, Spanska trappan och Pantheon, som är bland Roms mest berömda sevärdheterna. The VaticanThe Vatikanen är hem för den Helige Fadern eller påven, som är den ursprunglige chef för den romersk-katolska kyrkan. Den Vatikanen, vilket är ett land i sig har mycket att erbjuda alla besökare, inte bara katoliker. Här finns 11 museum fullt av konst och historiska föremål. Den mest kända museum är det Sixtinska kapellet där de viktigaste dra är taket målad av Michelangelo. Icke-fotografering med blixt är tillåten i alla museer men Sixtinska kapellet. Varje söndag vid middagstid, tusentals att samlas i Petersplatsen nedan Peterskyrkan att höra påven tala. Massor (i Italian) genomförs flera gånger dagligen i Peterskyrkan.

Vatikanstaten, Viale Vaticano, 00165 Vatikanstaten, Italien, 39 06 6982, vatican.va / phome_en.htm Trevi FountainThe Trevifontänen är den mest berömda fontänen i Rom och bekant för alla som stjärnan i 1954 års film, "tre mynt i fontänen. "" Enligt legenden kommer besökare som kastar ett mynt i fontänen återvända till Rom en dag, ca 3000 euro om dagen kastas in i fontänen, enligt Rom Guide webbplats. Den berömda barock fontän är också den största i Rom, stående 85 meter hög och 65 meter bred.

Fontana di Trevi, Piazza di Trevi, 00187 Rome, Italien, romeguide.it / ligg / STORICI / Trevi / trevi.htm PantheonRome Pantheon anses vara en av de stora byggnaderna i världen. Byggas mellan 118 och 126 e.Kr., var det först ett romerskt tempel, men senare invigdes som en katolsk kyrka. Den byggdes på platsen att Roman Legenden säger stadens grundare, Romulus, utfördes av av en örn vid hans död.

Pantheon; Piazza della Rotunda 00186 Rom, Italien, italyguides.it / oss / Roma / pantheon.htm Spanska StepsThe Spanska trappan ligger förmodligen den mest kända stegen i världen, och en av de fotograferade platserna i Rom. Stegen är ett bra exempel på barockens arkitektur. Stegen var ursprungligen känd som Trinità dei Monti, efter en närliggande kyrka, men senare ändrades till Spanska trappan, eftersom en spansk ambassadör bodde i närheten.

Spanska Trappan; Piazza di Spagna; 00.187 Rome, Italien, italyguides.it / us / romer / spanish_steps.htm

No comments:

Post a Comment