Saturday, August 6, 2011

Spanien Tours maj

Besök Spanien May.Next till Frankrike, Spanien är det mest besökta landet i världen. De flesta turister flockas till landet under högsommaren i juli och augusti. Turister är villiga att trotsa svalare väder och lite mer regn, men hittar flera bra anledningar att besöka under våren. För några av de största händelserna och bästa sightseeing, smart besökare boka turer i Spanien under maj månad. San Isidro Festival tjurfäktning i Madrid.Respektive helgdag San Isidro 15 maj hedrar helgon Madrid och sammanfaller med en festival med samma namn. Firandet börjar på fredagen före 15. Med en kick-off tal av stadens borgmästare och fortsätter till nästa Söndag. San Isidro är också början av huvudstadens tjurfäktning säsong och lockar alla top matadorer från hela landet. Resebyrån Pullmantur erbjuder flera lyxiga turer i Madrid, däribland en konstnärlig och panoramautsikt stadsrundtur, en tjurfäktning tour och en flamenco turné. Detta är ett populärt evenemang, så se till att du bokar din resa tidigt.

Pullmantur Terminal; Plaza de Oriente; Madrid 28013, +34-91-418-7050 Barcelonas Bike Tour cykel Barcelona.Barcelona Bike Tours

Med en medeltemperatur på 68 ° F, det är lite varmare i Barcelona än Madrid under maj --- och lite torrare också. Det är det perfekta vädret för en cykeltur eller ännu bättre, en cykeltur. Barcelona CicloTour erbjuder dagliga, tre timmar turer från Plaza Catalunya och gör flera stopp även på Museu d'Art Contemporani de Barcelona, ​​stränder och Ciutadella Park. Flerspråkiga guider påpeka landmärken längs vägen. Inga reservationer nödvändigt --- bara dyka upp tio minuter innan turen.

Barcelona CicloTour c. Tallers 45, (nära Pza. Catalunya), Barcelona 08001; +34-93-317-1970 rundvandring i Sevilla Se Sevilla fots.Ta en skön promenad i de tre viktigaste historiska sevärdheterna i Sevilla. Katedralen i Santa Marias är den största hus för dyrkan i Spanien och är hem till graven av Christopher Columbus. Symbolen i Sevilla den otroliga Giralda tornet, är två tredjedelar antika arabiska minareten anor från stadens Almohad perioden, medan toppen är ett kristet kors och klocka till efter toppen förstördes under en jordbävning i 1.365. The Royal Alcazar startade som en morisk fästning, blev en arabisk palats i den 14: e talet och är nu hem till spanska kungligheter.

Verkligen Upptäck SL; Calle Don Remondo 1, 2A, Sevilla 41004, +34-95-511-3912

No comments:

Post a Comment