Monday, August 1, 2011

Sevärdheter nära Frihetsgudinnan i Frankrike

Staty of LibertyAs en gåva till USA av folket av Frankrike är Frihetsgudinnan i New Yorks hamn en av de mest kända monument i världen. Designad av skulpturen Frederic-Auguste Bartholdi år 1874 var statyn klar i Frankrike år 1884, skickats till New York City och öppnades för allmänheten 1886. Kopior av Frihetsgudinnan, inklusive tidigare modeller och gjutgods by Bartholdi, finns i Paris och i Barholdi hemstad Colmar i Frankrike. Efter att lokalisera de olika Frihetsgudinnan monument i Frankrike, kan du också besöka närliggande turistattraktioner. Jardin du Luxembourg - Paris, FranceThe Luxemburg Gardens är en av de mest besökta parker i Paris för både stockholmare och turister. Replika av Frihetsgudinnan ligger på nordöstra hörnet av parken i närheten av Rue Guynemer entrén. Denna staty är ett brons modell som Barthholdi används som en del av sin förberedande arbetet för de stora New Yorks staty. Samtidigt besöker statyn, se till att promenera den natursköna Jardin du Luxembourg. Titta barn flyta Segelbåtar i den stora sjön, njuta av den kända skulpturer utspridda denna stora park, och utforska de många anlagda trädgårdar. Efter att ha lämnat parken, besöka den närbelägna Quartier Latin och Notre Dame.



Jardin du Luxembourg, 15 rue de Vaugirard, Paris, Frankrike 75006 Colmar, FranceColmar, Frankrike är födelseplatsen för Frederic-Auguste Bartholdi och hem till världens största replika av Frihetsgudinnan. Installerad 2004, 100-årsdagen av Bartholdis död, välkomnar statyn besökarna vid norra infarten till Colmar. Den närliggande Bartholdi Museum innehåller detaljerade planer, många modeller och repliker som Bartholdi används när du skapar Frihetsgudinnan. Efter att ha besökt staty och museum, vandra de pittoreska gatorna i denna elsassiska land stad belägen nära den schweiziska och tyska gränsen. Skonat bombningar som förstört många franska städer, gå genom orörd Colmar kommer du att se arkitektur som representerar 1000 års fransk historia.



Frihetsgudinnan, Route de Strasbourg, Colmar, Frankrike 68000 Iles des Cygnes - Paris, FranceOn en konstgjord ö, den Iles des Cygnes, i mitten av Seine nära Grenelle bron sitter en av de berömda replikerna av Frihetsgudinnan. Installerad 1889, står statyn pekar västerut vid sin kända syster över Atlanten. Eiffeltornet ligger ett par kvarter bort. Ett passande hyllning sedan Gustav Eiffel skapade flexibla järnramen som håller Frihetsgudinnan upp rätt. Efter att ha utforskat Eiffeltornet och angränsande Trocadéroträdgården, ta en tur upp Seine på Bateaux mouche, ett glas täckt sightseeingbåt.



Iles des Cygnes; Alee des Cygnes, Paris, Frankrike 75015

No comments:

Post a Comment