Friday, August 5, 2011

Förteckning över Hotell i Stockholm

Stockholm, huvudstaden i Sverige, är en samling av 14 öar sammanlänkade av 57 broar som bildar en skärgård. Med sitt vattenväg gatorna, har det kallats "" Venedig i norr. "" Besök Gamla Stan, en välbevarad medeltida stad där Stockholm grundades år 1252. Millesgården har arbetet med berömda svenska skulptören Carl Milles. Man kan också besöka den äldsta friluftsmuseum i världen, Skansen. Oavsett om du söker ett hotell i mitten av den åtgärd eller ur vägen, det finns gott om alternativ. StallmastaregardenBuilt på 1600-talet, är Stallmästargården en av Stockholms äldsta värdshus. Den 49-rums hotell har en restaurang och en festvåning för speciella tillfällen. Det sitter med utsikt över Brunnsviken och inredda i 18th century stil. Rummen är utrustade med värdeskåp, TV och minibar. Hotellets faciliteter inkluderar gratis på rummet Internet, gratis parkering och en öppen spis i lobbyn. Restaurangen serverar internationella rätter samt svenska-influerade mat.



Stallmästargården, Norrtull, SE 113 47, Stockholm, Sverige, +46 8 610 13 00; eng.stallmastaregarden.se Berns SalongerA landmärke i Stockholm sedan 1863, Berns Salonger sitter mitt i det kommersiella distriktet och gör det bekvämt för affärsresenärer och turister. Lobbyn är dekorerad med verk av lokala och internationella konstnärer. Det finns en gratis frukostbuffé och rum har kabel-TV med hög pissade Internet och draperier blackout. Hotellet har bankett faciliteter för att tillgodose speciella händelser, ett affärscenter och gratis tillgång till en närliggande träningspass centrum. Berns Restaurang serverar asiatisk-inspirerade rätter, och gästerna bjuds på levande jazz medan de äter.



Berns Salonger, Berzelii Park, SE-103 27, Stockholm, Sverige, +46 (0) 8 566 322 00, berns.se / sv Hotel TegnerlundenHotel Tegnerlunden ligger bredvid Tegnérlunden. Beläget i ett lugnt och naturskönt område, är det gångavstånd till hjärtat av staden. På hotellet finns gratis frukost och höghastighetsinternet. Husdjur är tillåtna. Alla rum har TV och trådlöst internet. Inredningen på hotellet och rummen är modern med rena linjer och enkla färger. Bortsett från frukostrummet, det finns ingen hotellets restaurang men det finns en flera matställen i närheten.



Hotel Tegnérlunden, Tegnerlunden 8, Stockholm, Sverige, +46 8 545 455 50, hoteltegnerlunden.se / eng /

No comments:

Post a Comment