Sunday, August 7, 2011

Nattklubbar i Rom

I det vackra och historiska staden Rom när solen börjar festen. Rom är känt för sitt aktiva nattliv som innehåller Italiens rika kultur med pulserande musik, goda drinkar och vackra människor. Även Alla har sin egen uppfattning om de bästa nattklubbarna i Rom, några är kända för vad de har att erbjuda den italienska nattliv. Piper ClubPiper Club är en intressant nöjeslokal på grund av dess rika historia. Det var ursprungligen öppnades i februari 1965 och har varit öppna under åren, även under den ekonomiska krisen och politisk kamp. Roms Piper Club är teman efter konsten. Här finns två ursprungliga konstverk av Andy Warhol, samt konst av andra kända artister som Shifano, Piero Manzoni, och Mario midjan. Piper Club har förändrat under åren från ett diskotek i 1970-talet till en rap och dansklubb på 1980-talet, techno på 1990-talet och en blandning av genrer under 2000-talet. Piper Club värd ett urval av nya indie band som Cat Power, redaktörerna, Feist, Michelle Branch och många andra. Många kändisar är också känt att frekventa Piper Club, Kurt Cobain i Nirvana ens besökt under 1980-talet.



Piper Club, via Tagliamento, 9, 00198 Roma Rom, Italien, Tel: 06 8555398 SupperclubFrom utsidan är Supperclub så diskret att du kan gå rätt genom den. Beläget i en renoverad herrgård ner en sida gränd, är det omärkta att göra det ännu mer mystiskt. Inuti är dock Supperclub så långt från diskret som man kan komma. Fylld med personal i upprörande kostymer, färgglada möblerna, frodiga textilier och oerhörda drycker, är målet i klubben att bli så icke-traditionella som möjligt. Klubben öppnades i Amsterdam, och nu har klubbar i London, Singapore, Istanbul, Los Angeles, San Francisco och, naturligtvis, Rom. Besöks av kändisar, fashionistas samt super-trendiga, är Supperclub en plats du måste besöka när i Rom.



Via de Nari, 14, 00186 Roma Rom, Italien, Tel: 06 68807207; supperclubdotcom Distillerie ClandestineIf du letar efter en glamorös romersk nattklubb erfarenhet, besök Distillerie Clandestine. This klubb fungerar som en restaurang på dagen, förvandlas till en klubb och disco på kvällen. The Distillerie Illegal har en blandad inredning med Medelhavsområdet och amerikansk känsla. Earth tones med färgglada lampor som en varm stämning i baren, där du kan serveras på en bar som syftar till att se ut ett fartygs rodret. Retro former av speglar och fönster lägga till innovativa titta i klubben. Denna klubb är också känd för kasta over-the-top temafester såsom en "" Moulin Rouge "-tema part för Mardi Gras och ett" "Coyote Ugly" "parti, komplett med flickor som dansar på baren.



Distillerie Clandestine; Via Giuseppe Libetta, 13, 00154 Roma Rom i Italien; Tel: 06 57305102; distillerieclandestinedotcom

No comments:

Post a Comment