Sunday, May 29, 2011

Villor i Maubec, Frankrike

Oavsett om du vill besöka en fransk vingård eller ta en promenad genom det gröna, men Maubec ett bra ställe att njuta av en lugn tillflyktsort.I ortsdelen Côte d'Azur är Maubec ligger nära Luberon nationalpark och tros tillbaka till tiden före 12-talet. Maubec ger möjligheter att njuta av lokala vingårdar, en barock kyrka, fiske, söndag marknader från maj till november, och fridfull promenader genom landskapet. Du kan överväga att stanna vid en av villorna i Maubec under din semester, speciellt om du reser med en stor grupp människor. Maison St FredericMaison St Frederic, även kallad St Frederic Villa kan sova upp till 12 med tre separata sovrum. Villan har en uteservering och en badrum. Det stora vardagsrummet består av ett kök, nytta område, trädgård, sommar kök och grill, en ouppvärmd pool och en separat toalett och dusch. St Frederic Villa består också av ett logg spis, DVD-spelare, central värme, privat parkering och en TV. Villan är familjevänligt, men husdjur är inte tillåtna. Ägarna av fastigheten talar engelska och franska.



Maison St Frederic, nr postadress tillgänglig Online, 011 (+44) 161 408 3917, holidaylettingsdotcon Le Mas des BotonisLe Mas des Botonis är en villa, som innehåller en gård, TV och Internet. Le Mas ger också en utomhuspool De fem sovrum sover 12 och barn är välkomna. Ring i förväg för arrangemang Om du tar något husdjur. Villan ligger bara minuter från Luberon nationalparkens vandringsleder och cykelleder. Lägenheten i villan är cirka 600 kvadratmeter på bottenvåningen och består av två sovrum, två dubbelsängar, ett bad och oberoende toalett. Villan kan hyras per dag, vecka eller månad. Personal serveras frukost varje dag, men middag är endast med reservation. Ett sommar Köket är tillgänglig för hotellgäster och det finns många franska restauranger att njuta i regionen.



Le Mas des Botonis, 12 Rue Croix Blanche, 84660 Maubec, Frankrike, 011 (+33) 490 756 214, Lemasdesbotonisdotcom Saint Henri VillaThe Saint Henri Villa är en renoverad bondgård i mitten av Maubec byn. Saint Henri Villan består av en trädgård och en pool och kan sova upp till 10. När en siden gård ger villa nu en plats för individer och familjer att besöka. Villan är familjevänligt, men du måste först fråga innan du sätter barn. Maubec by finns ett bageri, en bar, butik och restaurang. Villan består av ett fullt utrustat kök, ett vardagsrum, och en inbyggd grill. Ägarna till villan talar både engelska och franska.



Villa St Henri; No Address tillgängliga online, 011 (+44) 161 408 3917 Maubec Holiday VillaThe Maubec Holiday Villa sovplats för upp till sju personer. I köket finns en ugn, köksredskap, diskmaskin, kyl, frys och mikrovågsugn. Villan består av centralvärme, linne och tvättstuga. The Maubec Holiday Villa har också ett vardagsrum och matsal. Villan har en privat swimmingpool, satellit-TV, video, DVD, Internet och en grillplats. Husdjur är ej tillåtna.



Maubec Holiday Villa, nr postadress tillgänglig Online, 011 (+33) 6 25 40 45 43, semester-rentalsdotcon

No comments:

Post a Comment