Wednesday, May 18, 2011

Perillo Tours i Italien

Mer än 2.000 år av historia dra miljontals turister till Italien varje år.Med en historia sträcker sig mer än 2000 år är Italien ett mångsidigt nation känd för sin historiska platser, gott vin och god mat. Att ge ett varmt klimat, vänlig atmosfär och ett stort utbud av verksamheter och sevärdheter, har landet en stor turistsektorn, med Rom och Toscana vara bland de populäraste destinationerna. Perillo Tours är specialiserat på italienska turismen eftersom 1940-talet, och idag fortsätter att tillhandahålla ett brett utbud av resor till landet. 10 dagar för att VesuviusThis 10-dagars vandring börjar med två nätter i Neapel, där gästerna kan ta en tur till ön Capri och Pompeji turné. Gästerna kan ordna sidan resor med cykel eller vandring, samt ytterligare resor till lokala museer och restauranger. Nästa etapp av Turen tar besökarna ner Highway i solen till Florens, där en dag är sightseeing genom staden och de kommande två inkluderar en dag i Venedig, lunch och vinprovning på en lokal vingård och övernattningar i ett av stadens finaste hotell. Slutligen avslutar turen i Rom, där gästerna har all-inclusive besök i Forum Romanum, Sixtinska kapellet och Vatikanen. Vesuvius turen ingår flygresa, fem middagar, två luncher och daglig frukost, samt alla överföringar, rider buss-och inträdesavgifter.

Perillo Tours, Perillo Plaza, 577 Chestnut Ridge Road, Woodcliff Lake NJ 07677, 800-431-1515; perillotoursdotcom 9 Dag Rom och Amalfi AdventureA kombination av Italiens aktiva stadsliv och mer avslappnad landsbygden, den nio dagar långa resa via Rom och Amalfikusten ger en titt på två sidor av landet. De första tre dagarna tillbringas i Rom, en av de äldsta städerna i landet och hem till Forum Romanum, Colosseum och Peterskyrkan. Gästerna har obegränsad tillgång till turnén dessa sitter, liksom boende i Rose Garden Palace Hotel, ett centralt beläget lyxfastighet med fina restauranger, shopping och sightseeing inom bara ett par kvarter. Den sista delen av resan tillbringas reser Amalfikusten, stannar även vid Pompeji, Positano, Sorrento och Capri. I turen ingår flyg, boende och de flesta rätter, liksom inträdesavgifter och lyx bussresa mellan olika platser.

Perillo Tours, Perillo Plaza, 577 Fux Ridge Road, Woodcliff Lake NJ 07677, 800-431-1515; perillotoursdotcom Rom RendezvousA sex dagars resa innehåller gäster en off-säsong semester genom Rom, och en chans att visa några av sina mest kända historiska platser utan publiken. Semestern ger kunniga guider som känner till platserna och deras historia, inklusive en samling av antika ruiner, UNESCO världsarv, och lokala vingårdar. Avstickare till Pantheon, Forum Romanum och Peterskyrkan finns också. Alla inträdesavgifter, transport och transfer till flygplatsen ingår, liksom flyg, boende, alla frukostar och en del luncher och middagar.

Perillo Tours, Perillo Plaza, 577 Chestnut Ridge Road, Woodcliff Lake, NJ 07677, 800-431-1515, perillotoursdotcom

No comments:

Post a Comment