Sunday, May 29, 2011

Själv kör turer i Skottland

Den ljusa gröna kullarna i ScotlandWith livliga och aktiva städer och en grön landsbygd Skottland har något att erbjuda alla resenärer. Skottland är ett land rikt på historia och kultur, samt vilda bergslandskapet. En självguidande kör tur genom Skottland är bäst om man vill resa på egen hand. Många företag erbjuder turer som ger bilen, karta och rekommendationer för en plats att bo. Land ToursYour semester med Lynott Tours erbjuder en förtrollande sju dagars resa genom det skotska landskapet där du välkomnas i ditt val på över 300 bed and breakfast värdshus och privata hem. En Avis hyrbil ingår i paketet, liksom kuponger på nattliga boende. Det är ditt ansvar att boka värdshuset, men Lynott Tours reserverar ditt första natten. Se till att stoppa i städer såsom Loch Ness och whisky Trail och besöker mäktiga berg ringen av dessa byar. Din tur kommer att innehålla en Skottland reseguide, touring förslag och frukost varje morgon. För en extra kostnad kan du hyra en mobiltelefon och köpa reseförsäkring.

Lynott Tours, 800-221-2474; lynotttoursdotcom / b-scosdb.htm skotska HighlandsExplore den berömda skotska högländerna med Visit Scotland Tours. Upptäck vilda berg flyr, vykort byar som Ullapool och Speyaide och turné Eilean Donard Castle längs Cuilin bergen. Din tur regissör kommer att boka dig ett rum på en Country Club, ett charmigt period hus, en viktoriansk stad hem eller en stuga på landet. Börja dagen med en varm skotsk frukost och sedan hoppa i bilen. Varje tur innehåller en reseförsäkring, obegränsad körsträcka och 24 timmars vägassistans. Du kan skräddarsy själv kör tur dina önskemål i två till åtta dagar.

info @ visitscotlandtoursdotcom; visitscotlandtoursdotcom / resor / self-drive-tours.html Off the Beaten PathThe turer utformats av Secret Skottland skapas för resenären som vill komma bort från den vanliga turistattraktionerna men också ha en organiserad resväg. Din själv köra turen ingår tydliga anvisningar med detaljer som vägvisare, avstånd, restider och vägnummer. En förteckning över övernattning ingår tillsammans med rekommendationer utanför vägen platser att besöka. Även kända turistattraktioner är föreslagna på din resplan, andra platser like historical destillerier, vingårdar och natursköna byar som Cullen Bay, Findhorn och den antika cirklar sten clava Cairns ligger alla en del av de många platser att välja mellan. Bokning genom hemliga Skottland kommer att spara pengar genom rabatter på hyrbilar från Arnold Clark Bil och Van Rental. Du kan lägga till ett GPS-system för en avgift.

Hemliga Skottland; KA7 3QP, Skottland, +44-1-1292 886.634, secret-scotlanddotcom/department/scotland_tours /

No comments:

Post a Comment