Tuesday, May 31, 2011

Monument i Europa

Se monument i Europa.Europa har en rik historia av framsteg, motgångar, våld och konst. Att resa på kontinenten är att svepa in dig i denna historia. Européer, har från förhistoria fram byggt fantastiska och imponerande monument till minne av människor, händelser om deras tidigare och deras religiösa övertygelse. Men-en-Tol: Cornwall, EnglandMen-en-Tol betyder "sten ett hål" "i Cornish och beskriver detta monument perfekt. Idag består den av tre resta stenar, centrum sten ca 4 1 / 2 meter bred med ett stort hål i mitten klammer fram och tillbaka med två lång, smärt stenar något högre än det centrala en. Bevis runt monumentet tyder på att de tre som används stenar som skall arrangeras i en triangel, men ingen vet när eller hur de flyttades.

Hålad stenar ha stor brittiska antiken, särskilt sådana lika stor som män-en-Tol. Many Cornish infödda tror att detta bronsåldern monument besitter helande krafter. Sjuka barn och vuxna glida genom hålet i den centrala sten att använda sina helande krafter. Akropolis: Aten, var GreeceThe Akropolis byggnader som uppfördes i 5: e talet f.Kr. av en arkitekt vid namn Perikles. Strukturerna var avsedda att tjäna som en påminnelse för medborgarna i Aten och besökare om kraften i Aten och storhet staten. Akropolis betyder "övre staden" "på grekiska, och refererar till det faktum att Akropolis ligger på en kulle mitt i Aten. Strukturerna är starka och berikade, ursprungligen tänkt att användas som fästning om staden någonsin invaderade. I själva verket måste Perikles ha gjort något rätt eftersom många av dessa byggnader står sig än idag.

På höjden av Akropolis står ett av underverken i den antika världen: Parthenon. Detta megalitiska byggnaden tog nästan tio år att bygga och har en en imponerande staty av den grekiska gudinnan av visdom, Athena, med en mindre staty av Nike, gudinna seger i hennes handflata. Catedral Vieja (gamla katedral): Salamanca, SpainThe gamla katedral i Spanien följer gotiska traditionen av enorma och mycket dekorativt arkitektoniska element. Började byggas på den här katedralen i 1140 AD och kombinerar romerska element med gotiska sådana. Tall, gotiska spiror höja sig över pilgrimsmussla-kaklat, konformade tak och romersk stil kolumner ram smala, välvda fönster. Om den gamla katedralen byggdes för att skrämma och inspirera vördnad i sin skötare, det gör det säkert sitt jobb, särskilt med bugade, paraply-format mittorn kallas Torre de Gallo (Cock Tower). Bysantinska arkitektur ansluter romersk och gotisk både i form av tak och vertikala linjer av sten dubbar på utsidan.

No comments:

Post a Comment