Thursday, May 26, 2011

Bus Tours i Frankrike

Touring Frankrike med buss är ett bra sätt att turnera i landet.Frankrike har en så rik historia och en sådan expansiv kultur som du kan spendera ett helt år turnerat landet och fortfarande har så mycket mer att se, lära och uppleva. Tyvärr gör de flesta människor inte har ett år när det gäller att turnera landet, det är därför att ta en busstur kan vägleda dig till de viktigaste och mest spännande platserna. Paris VisionParis Vision är en resebyrå som erbjuder luftkonditionerade mini-van och turer buss runt Paris med omnejd. De erbjuder en rad turer, som inklusive besök vid Eiffeltornet, besök på Louvren, en kryssning på Seine, till slottet i Versailles, Kungliga slottet Versaille, Monets hus och trädgård i Giverny, Park Asterix, den Fountainbleu slottet , Normandie landning stränder och Mont Saint Michel, bland många fler. Det turer allt från två timmar till full dagsutflykter. Företaget erbjuder också teman turer "," Paris by Day "" och "" Paris by Night "" samt turer shopping i Paris och omgivande områden.



Paris Vision Tours, 214, Rue de Rivoli, 75001 Paris, Frankrike, +33-1-4260-3001, en.parisvisiondotcom City DiscoveryCity Discovery är en stor turné företag som erbjuder luftkonditionerad buss och mini-van turer turer över hela världen , däribland Frankrike. De erbjuder turer kring Paris, Bordeaux, Cannes, Bourges, Monaco, Nice, Lyon, Toulouse, Marseille, Rouen, Reims, och många andra. Turerna erbjuder varje gäst en grundlig guide av varje stadens stora sevärdheter och arkitektoniska strukturer, museer och trädgårdar, och samtidigt ge tillräcklig historisk bakgrund så att varje besök är mer meningsfullt. Företaget erbjuder även mat-och vinresor till vissa städer, liksom naturen och turer eko.



City Discovery; c / o Tours och Co Sas; 12 rue Vivienne; 75002 Paris; Frankrike, +33-9-7044-5290; stadens discoverydotcom Battlebus ToursBattlebus är ett bolag som specialiserat sig på turer i Normandie med en strikt världskriget fokus . Erbjudandet en mängd olika utflykter såsom "" The American Experience Tour "" som är en tvådagars rundtur i den amerikanska sektorn. På samma sätt erbjuder de två andra turer, "Brittiska sektorn" "och" den amerikanska sektorn "som erbjuder en dag turer av de viktigaste platserna i dessa områden. Företaget erbjuder även privat D-dagen slagfältet turer, familj turer historia, slaget vid Normandie turer och veteraner Normandie turer. Företaget stolta över att ha kunnig, passionerad reseguider och räkna många kända historiker som har skrivits böcker om andra världskriget till som vänner.



Battlebus Tours, Bayeux, Frankrike, +33-2-3122-2882, battlebus.fr

No comments:

Post a Comment